реклама

реклама

Історія вбивства черкаського депутата Сергія Гури обростає новими моторошними подробицями. Його вбивцю Миколу Гончара виписали з лікарні, і він дав шокуючі свідчення поліції, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Затриманий розповів, що із убитим його поєднували більше 30 років товаришування, хрещені діти та кров – зі слів Гончара, Гура в нього на очах 15 років тому застрелив свою дружину. На вказаному місці за цвинтарем і сміттєзвалищем у лісі поблизу села Леськи слідчі справді знайшли людські рештки. Тіло жінки знайшли в картатій сумці – за оцінками правоохоронців, для остаточної ідентифікації особи загиблої знадобиться експертиза ДНК.

78986ad86c139cbae7ff08f57412fa38

За свідченням Гончара, він допомагав Гурі закопувати тіло дружини. "Микола був при ньому охоронцем, водієм, помічником починаючи з 90-го року. Коли він приїхав, зайшов до дому, назустріч йшла дружина, за нею йшов Гура. Гура достав пістолет Макарова і вистрілив в потилицю. Вона впала", - переповів свідчення затриманого журналіст черкаського телеканалу Валерій Воротник, який отримав інформацію із власних джерел у правоохоронних органах.

"Коли поклали валізу, сумку таку клітчату, знаєте, як базарники, в багажник автомобіля, вона почала подавати ознаки життя. Гура підійшов, у багажнику ще один постріл в голову зробив", - твердить він.

На запитання охоронця, за що він убив дружину, Гура начебто відповів просто: "Вона забагато знала". Примітно, але про дружину Гура не забував – на обкладинці своєї сторінки у Facebook депутат розмістив фотографію з гелікоптера, у правому верхньому куті котрої видно місце, де тіло жінки лежало останні 15 років. Люди, що знали Гуру особисто, підтверджують, що характер у нього був вибуховий, чоловік завжди ходив із пістолетом і не соромився його застосовувати – наприклад, застрелив порося, котре мали різати.

У будинку, де сталося вбивство, часто бували правоохоронці, хоча через кілька місяців після злочину Гура продав дім і разом із сином переїхав у Черкаси. Після смерті Лариси депутат став більше довіряти охоронцю-спільнику і доручив йому керувати своїм риболовним бізнесом. Поки справи йшли добре, чоловіки дружили, але останні кілька місяців справи погіршились. Гура звинуватив в усьому Гончара, почав принижувати і погрожувати йому, потім викликав на серйозну розмову і наказав принести все своє. Крім грошей і документів Гончар приніс також гранати і пістолет, що належали Гурі, але після сварки і погроз застрелив компаньйона.

Наразі Микола розкриває правоохоронцям відомі йому секрети Гури та інших черкаських бандитів, що співпрацювали з ним. "Відносно нього дуже серйозна охорона, тому що він на даний час носій деякої інформації, яка представляє інтерес як для суспільства, так і особливо для правоохоронних органів", - зізнався адвокат затриманого Сергій Єременко. Вбитого Гуру поховали в Черкасах, у нього залишилася нова дружина та троє дітей. Старший син від застреленої Лариси наразі навчається в Канаді, а друга дружина з донькою емігрувала на Кіпр.

реклама

Коментарі  

 
+9 #13 Ван Гог 06.06.2018 15:07
Цитую Факт:
Бондаренко знал, кого назназчать в заместители мера.

Ну не Бондаренкові було вирішувати кого в зами брати, ТОЙ кого взяли сам приходив і собі посади обирав. Бондаренко міг тільки подякувати що не били)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Ван Гог 06.06.2018 14:24
Як би мабуть добре було, коли б злодії повбивали б один одного...і поліції роботи меньше))) і всим іншим жити спокійніше))) Тільки тоді мабуть доведеться нові вибори проводити, бо державні кабінети будуть пустувати))) *************** *************** *************** *************** *************** *************** *************** *************** *************** *************** *
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 Семен 06.06.2018 12:57
Не эмигрировала а они там и жили, у гуры там давно недвижимость.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Андрій 06.06.2018 12:21
Цитую Факт:
Бондаренко знал, кого назназчать в заместители мера.

Гуру Одарич привів, а далі все по накатаній. Хто туди попадає то майже на пожизнєнно, від бюджетного корита не відірвеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 CОЛДАТ 06.06.2018 12:13
Цитую Шарафутдінов Еркін.:
Мені так здається, що вся верхівка Міста отака , І має багато скелетів у своїх шафах. Жах.

Як там звали Вашого батечка? Щось я запам"ятував.Він також жахався скелетів у шафах чи був людиною більш сміливою? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 Шарафутдінов Еркін. 06.06.2018 10:22
Мені так здається, що вся верхівка Міста отака , І має багато скелетів у своїх шафах. Жах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 Факт 06.06.2018 09:34
Бондаренко знал, кого назназчать в заместители мера.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Шурик 05.06.2018 22:46
Кто следующий ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Петр Зварич 05.06.2018 20:50
Цитую Ірина:
Сподіваюся, Микола Ганчар розповість багато про "визначних людей" нашого міста
Якщо встигне...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 ХХ 05.06.2018 20:17
Знаючи гуру виходить Миколі нічого не залишалось ніж вистрілить першим. Не думаю, бандитські формування можуть діяти без відома правоохоронців, адже не кожен можить позволити собі ходить чи мать зброю, маючи такі статки, чесно вести бізнес, тому як тільки мова дійде до цього, інтерес до розповідів можить пропасти. Ну і ше одне, такі розкази можуть дуже обмежити круг кандидатів до корита, тому не всі зацікавлені в цьому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100