реклама

реклама

За наслідками досудового розслідування прокуратурою області скеровано до Золотоніського міськрайонного суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника Чорнобаївського РВ УМВС України в Черкаській області за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Колишній правоохоронець обвинувачується в тому, що у вересні 2015 року, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на автодорозі в напрямку від м. Черкаси до м. Золотоноша, виїхав на праве узбіччя дороги й, порушуючи Правила дорожнього руху України, допустив виїзд керованого ним автомобіля за проїзну частину та з’їхав у кювет, де відбулося зіткнення автомобіля з деревом, внаслідок чого пасажир автомобіля загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Про це повідомляє прес-служба  прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100