реклама

реклама

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом торгівлі людьми.

IMG_8537_3

Сьогодні, 12.06.2018, спільними зусиллями працівників прокуратури Черкаської області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито 29-річну жительку одногоз сіл Черкаського району, яка намагалася продати власну новонароджену дитину за грошові кошти в сумі 5 тисяч доларів США.

IMG_8531_1

При спробі продажу дитини за грошову винагороду жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

На цей час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії щодо встановлення всіх обставин вказаного кримінального правопорушення, вирішується питання про повідомлення жінці про підозру та обрання затриманій запобіжного заходу.

IMG_8534_2

Довідково: санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Небайдужий 13.06.2018 11:42
Про цей випадок практично у всіх засобах масової інформації повідомляють. Серйозні оперативник рапортують про свої здобутки в боротьбі з торгівлею людьми. Правоохоронці стверджують, що про намір продати дитину вони взнали ще в лютому місяці, коли породілля ще була вагітною. Проте, замість профілактичних заходів щодо добровільної відмови від вчинення злочину, навпаки все було зроблено щоб бідна жінка вчинила дії, які б підпадали під ознаки злочину. Кому потрібні такі показники, очевидно, що не людям.
Залишається незрозумілим, як жінка могла продати дитину, оформити необхідні документи та, що мала повідомляти родичам і знайомим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Fox 12.06.2018 14:21
на нари скот...яку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Мартин 12.06.2018 14:13
Кецмур висосав з пальця показник
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100