реклама

реклама

Учора в Звенигородці голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб провів виїзне засідання колегії. Місце наради обрано не випадково: одним із питань порядку денного була підготовка до Шевченківських днів на Черкащині.

У нараді взяли участь члени колегії й представники центральних районів області: голови РДА, райрад, міський голова міста Ватутіного, керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в області, міські голови міст районного значення, селищні голови районних центрів, сільські голови, прокурори районів; керівники територіальних підрозділів УСБУ в області, начальники міських і районних відділів УМВС України в області, дільничні інспектори міліції, представники засобів масової інформації.

Минулого тижня, щоб належно підготуватися до відзначення цих дат, в обласній державній адміністрації вже відбулася нарада за участі голів райдержадміністрацій і районних рад, а також нарада за участі Міністра культури України Михайла Кулиняка в м. Каневі, на якій і було вирішено провести наступне засідання на батьківщині Кобзаря.

– Зараз для нас важливе завдання – поліпшити імідж Кобзаря, а також нагадати про нього і в Україні, і в усьому світі, зокрема в Канаді, Австралії, Японії та інших країнах, – наголосив Сергій Борисович.

Начальник управління культури Черкаської облдержадміністрації Василь Марштупа повідомив, що сьогодні в області розроблено детальний план відзначення знаменних дат у 2012 – 2014 роках. Цей документ підготовлено на розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка та 150-річчя від дня його перепоховання».

Основні заходи заплановано провести безпосередньо на місцях, пов’язаних із народженням і місцем поховання Тараса Шевченка – у Шевченківському національному заповіднику й національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка», інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 krylohlop 15.02.2012 13:53
Краще б думали за те, як свій імідж поліпшити! :D Кобзар уже все за себе давно сказав!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Катерина 15.02.2012 13:35
Партії регіонів теж взівся, але соцдослідження свідчать про зворотнє.
Може Великого Кобзаря краще не чіпати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100