реклама

реклама

На виконання доручення міського голови у Черкасах проводять експертизу асфальтного покриття вулиці Надпільної. Тут капітально ремонтують ділянку від вул. Можайського до вул.Грушевського. Підрядник вже поклав два шари покриття – нижній і вирівнюючий. Чи якісно він виконав ці роботи – перевіряють експерти.

6_270

На об’єкт виїхали представники підрядника ПП «Дорстрой», технагляду, ДП «Черкаський облавтодор» (лабораторія якого і проводитиме експертизу) та департаменту архітектури та містобудування. За допомогою керновідбірного пристрою зі щойно відремонтованої дороги вирізають конусоподібні зразки – керни, діаметром 100 мм і глибиною близько 20 см. Потім ці зразки передадуть у лабораторію, де буде проведено їхнє дослідження за такими показниками: зерновий склад, вміст бітуму, фізико-механічні властивості. Також оцінюватимуть товщину шарів.

- Міська громада вимагає якісного ремонту доріг. Тому за дорученням міського голови Анатолія Бондаренка була започаткована практика перед оплатою робіт з капітального ремонту доріг проводити незалежну експертизу. Хоча це і додаткові витрати, проте ми вважаємо, що краще спочатку витратити кошти на незалежну експертизу, а потім оплачувати роботи, ніж потім вимагати у підрядника усунення недоліків. Адже кошти громади мають використовуватися ефективно, - наголосив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін.

Після того, як на Надпільній буде покладено верхній, остаточний шар асфальту, на дорозі знову проведуть експертизу асфальтного покриття.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 XX 19.06.2018 17:18
Незалежна експертиза, саме і означає, що висновок який схоче, такий і зробить, бо вона є незалежною. Дорожне покриття одночасно по всій площі не приходить в негодність, і особливого розуму не потрібно, щоб взять пробу саме там де все більш менш нормально. Гроші в Україні поки що не відмінили і вони не втратили своєї значимості. Ну хай ще буде експертиза.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Антон 19.06.2018 17:17
После улицы Черновола по городу ездить не возможно. Господин Бондаренко, может быть обратите внимание на ужасное состояние улиц Чехова, Амброса, бульвара Шевченко после улицы Родественской и т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Залізяка. 19.06.2018 17:05
Та введіть в експлуатацію, передайте на баланс хоча б одну побудовану, чи реконструйовану дорогу. Освоюються основні кошти, а дріб'язок становиться не цікавим? А як бути з особистим контролем Каструлі? Невже не довіряєте? Савін а що з взяткою? Толя виручив,- за мовчання?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Fox 19.06.2018 14:45
ну подивимось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 1 19.06.2018 13:27
А. сам. уже уморился?А сначала так рьяно. взялся. контролировать. работы. Понял ,что. языком. молоть. легче.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100