реклама

реклама

Поки що Микола Лісовий без прес-секретаря...

Поки що Микола Лісовий без прес-секретаря...

Прес-секретар прокурора Черкаської області Ольга Лактіонова на початку цього тижня пішла з посади. Цю інформацію вона підтвердила «Прочерку», повідомивши, що це пов’язано зі змінами в її житті.

Тож прокуратура оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – прес-секретаря прокурора області Миколи Лісового.

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту. Оклад – 1416 грн. Здійснення аналітичної діяльності, організаційне забезпечення реалізації принципу гласності, облік та накопичення матеріалів виступів і публікацій працівників органів прокуратури області.

До заяви про участь у конкурсі додаються такі документи: заповнена особова картка (форма П-2 ДС) із відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4Х6 см; автобіографія; копії документів про освіту; відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сім’ї; копії першої та другої сторінок паспорта громадянина України; довідка органу державної податкової служби про присвоєння ідентифікаційного номеру; довідка про перевірку особи на наявність судимості, притягнення до відповідальності за корупційне правопорушення. Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів від дня оголошення про проведення конкурсу.

По довідки звертатися: відділ роботи з кадрами прокуратури Черкаської області, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 286, тел.. 37-34-45

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Небайдужий 17.02.2012 18:57
Прохання до прочерку повідомити широкому загалу ім'я людини, яка обійме посаду після закінчення конкурсу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Кавша 16.02.2012 13:18
І кому це треба :zzz :zzz :zzz
Фото саме за себе все скаже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100