реклама

реклама

У червні поточного року господарським судом Хмельницької області задоволено позов Черкаської місцевої прокуратури про стягнення до бюджету з суб’єкта господарювання понад 1 млн. грн. заборгованості за договором пайової участі в розвитку інфраструктури міста Черкаси.

Прокуратура

Під час опрацювання стану дотримання вимог чинного законодавства у бюджетній сфері прокуратурою встановлено факт невиконання житлово-будівельним кооперативом, зареєстрованим у м. Хмельницький, істотних умов договору пайової участі в розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста. Так, замовник будівництва, здійснюючи будівництво багатоповерхового будинку в м. Черкаси, не сплачував відповідні внески до місцевого бюджету, утворивши з урахуванням індексу інфляції значну заборгованість, що стало підставою звернення прокурора до суду.

Крім того, Черкаською місцевою прокуратурою до суду в інтересах територіальної громади міста пред’явлено позов до черкаського товариства, яке побудувавши та увівши в експлуатацію житловий будинок, обов’язки перед міським бюджетом в повному обсязі не виконало, утворивши заборгованість зі сплати пайового внеску на розвиток інфраструктури міста в сумі понад 500 тис. грн.  Наразі вказаний позов прокурора господарським судом Черкаської області задоволено в повному обсязі.

Таким чином, за ініціативи прокуратури Черкащини судами ухвалено рішень про стягнення до місцевого бюджету грошових коштів на загальну суму більш як 1,5 млн. грн.

Робота на вказаному напрямі триває. Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Бонифаций 23.06.2018 13:07
Хто з Хмельницької обл. і так зрозуміло! "Пред’явлено позов до Черкаського товариства"??? Імена в студію
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100