реклама

реклама

Росія має намір відкрити в Україні 9 виборчих дільниць на вибори Президента Росії, які пройдуть 4 березня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби посольства Росії в Україні, інформує сайт «Українські новини».

Так, громадяни Росії, які постійно проживають або тимчасово перебувають в зазначений день на території України, матимуть можливість з 8:00 до 20:00 за київським часом взяти участь в голосуванні на виборчій дільниці № 5260 у Києві по вул. Кутузова, 8.

У рамках цієї ділянки з 11:00 до 16:00 будуть також організовані виїзні пункти голосування в Чернігові по вул. Кирпоноса, 7 і в Черкасах по вул. Ільїна, 291.

Також будуть відкриті дільниці та виїзні пункти у Львові, Одесі, Сімферополі, Севастополі та Харкові.

Росіяни будуть включатися до списку виборців, якщо з’являться в приміщенні виборчкому на підставі паспорта або документа, що заміняє паспорт громадянина, і відкріпного посвідчення.

Ті громадяни, які не мали можливості отримати відкріпне посвідчення, будуть включатися виборчкомом до списку виборців на підставі усного звернення в день голосування за наявності документів, які підтверджують особу.

Росія відкривала в Україні 9 виборчих дільниць також на виборах депутатів Державної Думи Федеральних зборів Росії, які пройшли 4 грудня 2011 року.

На вибори Президента Росії, які пройдуть 4 березня, висунули свої кандидатури прем'єр-міністр Росії Володимир Путін (від партії «Єдина Росія»), Володимир Жириновський (Ліберально-демократична партія Росії), Геннадій Зюганов (Комуністична партія Росії), Сергій Миронов (партія «Справедлива Росія») і Михайло Прохоров (самовисуванець).

Вперше президент Росії буде обиратися на 6 років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100