реклама

реклама

На сьогоднішньому засіданні виконкому керівник КП «Черкасиелектротранс» попросив дати протокольне доручення департаменту фінансової політики ЧМР при перегляді бюджету за І півріччя передбачити кошти для комунального підприємства для надання ними соціальних послуг, повідомляє «ВиЧЕрпно».

elektrotrans-10-710x434

- Ми зобов’язані надавати соціально значимі послуги для мешканців міста. Але в бюджеті міста передбачена сума на надання послуг на 9 мільйонів 600 тисяч гривень менша, що унеможливлює в подальшому вести господарську діяльність після вересня, — поінформував членів виконкому Петро Кучер.

Заступник міського голови черкас Ігор Волошин відзначив, що вони підтримують цю пропозицію.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Ван Гог 27.06.2018 10:20
Можливо не в бюджеті міста не вистачає...а в когось з "керманичів" у голові чогось не вистачає...)))А головне, на зарплату і розширення штатів (за наші податки)- вистачає, а на якісне обслуговування населення (знову ж таки за гроші цього ж самого населення) - не вистачає. Парадокс якийсь. Скорочуйтесь управлінці, зменшуйте собі дармові зарплати, і на все зразу вистачить. Все легко і просто, якщо почати з себе...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Михайло 26.06.2018 19:03
Ось Вам і результати роботи від кураторів від партії Свобода: збитковий Черкасиелектрот ранс, ВИГНАННЯ "Черкаський мавп" зі стадіону, травмування щитом дитини та інші "досягнення і реформи". Лузери й нездари!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Брызги 26.06.2018 13:37
Для города это брызги. Вон только для Водоканала выделили больше 10 миллионов для приобретения двух иномарок пирожков, якобы для развоза канализационных люков. Сколько их этих люков в день развозят? 100 или 200?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Под мудрым руководством 26.06.2018 12:55
город уже дорос до того, чтобы купить денежнопечатный станок и начать печатать свою собственную валюту для полного наполнения городской казны и даже заполнения ею ямок при ямковом ремонте, ввиду полного наличия отсутствия асфальта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100