реклама

реклама

Під Черкаською облрадою два мітинги. Один пікет – це представники громад Золотоніщини, що виступають проти утворення однієї великої ОТГ, що має об’єднати весь район. До майбутньої ОТГ можуть увійти всі села району, крім тих, що вже об’єдналися у Зорівську ОТГ. Нагадаємо, Зорівська ОТГ утворена з сіл Золотоніського (Зорівка, Чернещина) і Драбівського (Мехедівка, Вершина-Згарська, Богданівка, Квітневе) районів.
mityng

Інший мітинг за участю представників нацкорпусу, які вимагають скасування монетизації пальг. Серед учасників також ветеранські організації, багато інших пільговиків.

mitung3

Нагадаємо, Кабінет Міністрів на засіданні 14 березня ухвалив рішення про монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських і міжміських маршрутах. Фінансуватимуть витрати на це за рахунок місцевих бюджетівРозмір щомісячної виплати грошей протягом двох місяців з дня набуття чинності постанови мають затвердити обласні адміністрації та Київська міська державна адміністрація. Оскільки в області діє єдине комунальне підприємство – КП „Черкасиелектротранс” Черкаської міської ради”, вартість проїзду у якому 2 грн, – розмір щомісячної готівкової виплати пільг, відповідно до формули, складає: 2 грн * 30 поїздок = 60 грн. Пільговики проти цього.

mitung2

При вході в будівлю учасників перевіряє поліція металошукачами.

Свобода та Національний корпус заблокували трибуну і вимагають прийняття звернення до ВРУ щодо прийняття пакету антиолігархічних законів...

mitung4

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100