реклама

реклама

Днями, за ініціативи Монастирищенської районної філії було проведено презентацію місцевого роботодавця.  Приватний підприємець Оксана Курій – власниця магазину квітів «Бутон» – презентувала свою діяльність для 23 пошукачів роботи.

фото

У заході також взяли участь директор районної філії Володимир Левадський, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олена Гусєва та провідний фахівець-юрисконсульт Вікторія Бирко.

У ході зустрічі Оксана Курій розповіла історію започаткування власної справи та поділилась особистим ставленням до улюбленого заняття: «Після закінчення школи я вступила до Обухівського медичного училища, а згодом два роки працювала за спеціальністю фельдшер - акушер. Але давня мрія відкрити власну справу не полишала мене. Любов до квітів з дитинства, - майже на генетичному рівні. Прабабуся вирощувала та доглядала за квітами, на той час для власного задоволення, а потім, її захоплення наслідували бабуся та мама. Згодом я і сама зацікавилась флористикою».

На сьогодні свою любов до квітів Оксана Курій реалізує у власному бізнесі – дарує радість людям на свята і не тільки. У магазині «Бутон» дуже широкий вибір живих квітів та кашпо, декоративних горшків, різноманітних статуеток для декору клумб та садів. Квіти не тільки реалізують, а й надають консультації по догляду та вирощуванню, допомагають визначитись з елементами ландшафтного дизайну.

Під час проведення презентації, підприємець також ознайомила учасників заходу з умовами праці, характером та режимом роботи, розміром заробітної плати та додатковими заохоченнями, які пропонуються працівникам її магазину. Окрім цього, Оксана Курій наголосила на можливості оформлення стажування для безробітних з подальшим працевлаштуванням за професією продавець непродовольчих товарів.

Учасники презентації захопливо слухали розповідь Оксани Курій і значна кількість безробітних зацікавилась пропозицією стажування у магазині «Бутон».

«З людиною, яка любить свою справу, яка надихається своєю роботою - завжди хочеться працювати і переймати її досвід. Тим більш – працювати і приносити радість та відчуття свята  кожному клієнту», - зазначила одна із учасниць, під час презентації.

Монастирищенська районна філія Черкаського ОЦЗ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100