реклама

реклама

Черкаський спорт-готель «Селена» уже вдруге поспіль приймає професійний турнір з великого тенісу «Futures». Організатором змагань виступив Український тенісний клуб за підтримки губернатора Черкащини Сергія Тулуба та спонсорства ПАТ «Азот» і торгової марки «ВАМП».

ten3_mini  

 Відкриття першої серії змагань відбулося у понеділок. На прес-конференції начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Вадим Береза зачитав вітання від Сергія Тулуба, а організаторам змагань запропонував провести для тенісистів ще й екскурсії Черкащиною, пообіцявши до цього підключитися.

Почесний президент Федерації тенісу України Герман Бен’ямінов передав привіт черкаському губернатору, нагадавши, що Сергій Тулуб є великим прихильником тенісу.

ten1

– Такі турніри – неабияка підмога для талановитих тенісистів України, які набирають професійні очки, – зауважив пан Герман. – Сподіваюся, що в подальшому учасники наберуть ті очки, які дозволять їм підніматися в кваліфікації.

Так подібні змагання допомогли зробити вдалу кар’єру відомим тенісистам Олександрові Долгополову та Сергію Стаховському. У 2006 році в «Селені» Олександр Долгополов виграв один з перших у своїй кар’єрі титулів. А нині він – 18-та ракетка світу.

Утім, як визнали організатори заходу, серед черкащан професіоналів такого рівня немає, бо досягти його – надто дорого. Однак ціну назвати не беруться. Мовляв, заняття в кожному місті коштують по-своєму. Але якщо в дитячому віці вистачає групових тренувань, то для серйозного рівня потрібні індивідуальні і по кілька годин на день.

ten2

Переможець минулорічної серії змагань Артем Смірнов – нині один з найкращих тенісистів України. Каже, що українські тенісисти з нетерпінням чекають цього турніру.

– Порівняно з минулим роком дуже багато іноземців приїхало. Зайшов на корт і практично нікого не міг упізнати – все нові обличчя, - зізнається спортсмен.

Цього року на «Селені» пройде 3 серії турнірів 20 по 27 лютого, з  28 по  4 березня та з 5 по 10 березня. Призовий фонд змагань – 30 тис. доларів. Глядачі можуть приходити на змагання безкоштовно.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Тенісист 21.02.2012 13:07
Цитую Черкащанка:
А куди Костенко дівся? Збіжав від Тулуба и СЕлену покинув?[/quot[quote name="Черкащанка"]А куди Костенко дівся? Збіжав від Тулуба и СЕлену покинув?

Продав "Селену" і причому давно - ще до президенських виборів)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Черкащанка 21.02.2012 10:42
А куди Костенко дівся? Збіжав від Тулуба и СЕлену покинув?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Зірка 20.02.2012 20:45
Немає Павла Костенка на "Селені"... Убогенько тепер все це виглядає, без розмаху, без піару, без справжніх зірок... Ех, Паша, в тебе це краще виходило!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100