реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, за фактом участі жителя Черкащини у терористичній організації «Луганська народна республіка» та сприяння її незаконній діяльності.

Прокуратура Слідством установлено, що зловмисник, перебуваючи на території Луганської області, яка тимчасово підконтрольна представникам терористичної організації «Луганська народна республіка», упродовж березня-квітня 2017 року проходив військову службу в рядах одного з батальйонів «народної міліції ЛНР».

Вказаній вище особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

На цей час досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні триває, для повного та всебічного розслідування всіх обставин злочину проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #3 Михаил 03.08.2018 11:05
Написано, що 2 місяці був в народній міліції ЛНР. Можливо і зброю в руках не тримав. Побачимо. Я думаю, він нічого з себе не представляє і для обміну вові він нецікавий.
От якби наші спецслужби якогось справжнього сєпара впіймали. Але не чув про таке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Гут 02.08.2018 11:18
Мінус ще один сєпар. 8)
Якщо не вбивав нікого - поїде за обміном до своїх "брацьєв по уму". Коли вова пукін відновить обміни :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Черкащанин 02.08.2018 08:33
Яким же падлом треба буть, щоб підняти зброю проти країни, в якій народився! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100