реклама

реклама

Оперативники Управління кримінальної поліції та Золотоніського відділу поліції встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до викрадення автомобіля в Золотоноші. Серед них виявилися кілька громадян однієї із країн Азії. Їх затримано відповідно до статті 208 КПК України.

Ygon_2

Про це повідомляють у поліції Черкаської області.

Днями співробітники сектору реагування патрульної поліції Чорнобаївського відділення поліції затримали двох чоловіків, які в місті Золотоноші скоїли незаконне заволодіння автомобілем. Один із затриманих виявився жителем однієї із країн Азії та на момент затримання не мав законних підстав перебувати на території України. Невдовзі поліцейські встановили місцезнаходження ще двох іноземців, яких обґрунтовано підозрюють у причетності до викрадення автомобіля в Золотоноші. Їх розшукано та затримано в Черкасах.

Про незаконне заволодіння транспортним засобом в Золотоніський відділ поліції повідомив власник викраденого автомобіля. Чоловік розповів поліцейським, що залишив автомобіль біля однієї із багатоповерхівок в Золотоноші. Вранці виявив, що той зник.

Інформацію було негайного зареєстровано, на території Золотоніського, Драбівського та Чорнобаївського районів введено оперативний план «Перехват», та протягом десяти хвилин орієнтовано наряди та підрозділи поліції Черкащини на затримання зловмисників. На території Чорнобаївського району поліцейські сектору реагування патрульної поліції виявили розшукуваний автомобіль. Він рухався в напрямку Чорнобая на великій швидкості, ігноруючи знаки дорожнього руху та світлофори. На вимогу правоохоронців зупинитись водій лише додав швидкості та почав тікати. Після нетривалого переслідування автомобіль було зупинено. Водій та пасажир вискочили з автомобіля та намагалися втекти, проте були відразу затримані. Ними виявилися 21-річний житель Черкас та 25-річний житель іншої держави, який на території України перебував без відповідних дозвільних документів. Зі слів затриманих стало відомо, що автомобіль вони викрали щоб покататися.

Речовий доказ вилучено. Чоловіків затримано згідно статті 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Ygon_1

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 А точніше? 31.08.2018 07:56
"Іноземці з однієї із країни Азії" - це хто, руццкіє?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100