реклама

реклама

Представники ВО «Черкащани» в облраді виступили з заявою через побиття депутата Черкаської міськради Павла Карася.

43db6339b77385daf6adac05b962ebb3

«Закликаємо правоохоронні органами докласти максимум зусиль для розкриття злочину. Такі злочини підривають авторитет держави. Громадяни мабуть бути впевнені, що вони надійно захищені. Ми звертаємося до Президента, голови ВРУ, Генпрокурора вжити заходів для реагування, знайти та покарати нападників», – заявив з трибуни Олександр Коваленко.

Нагадаємо, на депутата Черкаської міської ради, директора «Черкаситеплокомуненерго» Павла Карася нещодавно стався збройний напад через його принципову позицію як у міській раді, так і на посаді в КП щодо висвітлення інформації про розкрадання бюджетних коштів і тіньових схем, які роками панували на стратегічному підприємстві. Таку версію напада озвучив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 иван 07.09.2018 14:28
В спотлото напишите :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 юра 07.09.2018 14:27
Авторитет держави в першу чергу підривають такі клоуни як карась. В тексті статті помилка "Громадяни мабуть бути впевнені",а потрібно мають. Правоохоронні органи лише віддзеркалення ситуації в країні. Депутати карасі ні за що не відповідають і нічого не знають, а дбають лише про власний добробут і полісмени також поводяться аналогічно. Цих "злочинців" ніколи ніхто не знайде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Дональд Трамп 07.09.2018 11:38
Вначале необходимо выяснить на какие шишы паша построил особняк,обнес его километровым забором,во дворе поставил две иномарки,опреде лить ему срок на лесоповал,а потом заниматься уже другими вопросами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Слідчий 07.09.2018 11:02
Відкрию таємницю: Нападники вимагали від Паші не приймати участь у конкурсі "Міс Черкащини". На що він не погодився :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100