реклама

реклама

У Золотоніській міськрайонній філії Черкаського обласного центру зайнятості днями було проведено два міні-ярмарки вакансій для ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор» та ПРАТ «ФРАУ МАРТА». У заходах взяли участь 42 безробітних.

Ярм.ваканес

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світлана Кириченко першого до слова запросила Сергія Давидкова, адміністративного директора лікеро-горілчаного заводу «Златогор», який оголосив, що підприємству терміново потрібні  укладальники-пакувальники, вантажники та водії навантажувачів для роботи в цехах розливу готової продукції. Він детально розповів про умови праці, режим роботи, розмір заробітної плати, яка, зі слів роботодавця, найближчим часом буде збільшуватись та повідомив про  можливість доставки транспортом роботодавця до місця роботи і харчування у новій затишній їдальні, яка функціонує на базі підприємства.

Представник іншого підприємства, яке займається переробленням, консервуванням та заморозкою фруктів і овочів та провадить свою господарську діяльність на території міста Черкаси - Валентина Солоневич, розповіла про можливість для безробітних отримання додаткового заробітку шляхом залучення їх до робіт тимчасового характеру на підприємстві ПРАТ «ФРАУ МАРТА».

«Потреба у працівниках виникла у зв’язку із збільшенням об’ємів робіт на підприємстві. Зважаючи на віддаленість від місця роботи, для жителів Золотоноші керівництво підприємства готове відкрити автобусні рейси для перевезення своїх працівників», - зауважила  Валентина Солоневич.

Чимало безробітних зацікавились пропозиціями роботодавців, записали їх номери телефонів для подальшого узгодження зустрічі безпосередньо на підприємствах.

Золотоніська міськрайонна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Збільшення зарплати 09.09.2018 08:41
найближчим часом - подібне наближенню до горизонту, найближчим часом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100