реклама

реклама

Нагадаємо, що в минулому місяці Черкаською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні кримінального правопорушення за фактом розбою на неповнолітню дівчину в ліфті під'їзду.

Крім того, перевірено та встановлено причетність вказаного правопорушника до фактів насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом та із погрозою застосування фізичного насильства, розбещення неповнолітніх.

630_360_1484151355-3896

Як наслідок, за вказаними фактами здійснюється процесуальне керівництво за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених  ч.1 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку), ч. 2 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням погрози фізичного насильства, вчинене повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 152 КК України, вчинене щодо неповнолітньої) Кримінального кодексу України.

За вказаними епізодами зібрано достатньо доказів, на підставі яких зловмиснику повідомлено про підозру та відносно нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, зловмиснику загрожує максимальне покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це інформує Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Перехожий 10.09.2018 13:38
Навіть випускник ПТУ при цегельному заводі не написав би "за фактом розбою на неповнолітню дівчину" А тут напевно факультет журналістики...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Де таке взялося?! 10.09.2018 13:00
Смердючий козел! На "зоні" співкамерникам розказуватиме про свої ублюдочні уподобання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100