реклама

реклама

Директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міськради Олег Стадник прокоментував зміст спільного листа міністерств охорони здоров’я та освіти і науки щодо недопущення до закладів освіти нещеплених дітей.

37375066_1353817261417551_6224133113484673024_n «Давайте зробимо аналіз разом, – написав пан Стадник у «Фейсбуці». – Кому адресований лист? Головам ОДА та Київської МДА. Як називається? «Щодо напруженої епідситуації». Що констатується? В Україні є випадки спалаху кору, захворіло біля 30 тисяч дітей. Просимо, зважте на стилістику, саме просимо, вжити заходів. Яких? Або забезпечити рекомендований ВООЗ календар щеплень, або, в разі необхідності, скористатись статтею про недопущення нещеплених дітей до закладів освіти. Виділяю другий раз: освіти. Чому така істерична реакція лише і виключно щодо дошкільних закладів – це питання, яким повинна озадачити себе мисляча людина. І заключення: «Просимо (акцентуюсь на стилістиці листа) адресатів взяти під особистий контроль попередження захворюванності на інфекційні хвороби». В які віка та століття лист, від одного державного органу до іншого державного органу, так кинулись всі поголовно виконувати? Буде план заходів, розроблений державним органом в регіоні під конкретну епідемічну ситуацію в регіоні, тоді і біжіть-спотикайтесь. Жаль, але заручниками істерії стають нажахані та шоковані мами та тата».

За словами Олега Стадника, вчора його департамент уже отримав низку звернень.

«Так і хочеться сказати слідом за класиком: О часи! О нрави!» – підсумовує чиновник.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #5 Guest 19.09.2018 15:00
Тіпа і заборони такої не має, але дітей у садки не беруть. Мало того що не може держава завезти якісну вакцину так і покладає все на плечі батьків. А індійську вакцину мабуть тільки українським дітям колять і кричать що вона якісна. Чому тоді медики не беруть на себе відповідальніст ь за її наслідки?!! От питання
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Фирташ 14.09.2018 22:33
Какие особые решения и указания нужны Стаднику, чтобы обеспечить мсполнение статьи 15 Закона України «Про захист населення від інфекційних хвороб», и "вжити заходів щодо забезпечення рекомендованого Всесвітньою організацією охорони здоров'я обсягу охоплення профілактичними щепленнями або недопущення невакцинованих (за відсутності протипоказань) дітей у заклади освіти"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 иван 14.09.2018 15:14
Ни дать ни взять "Филолог" епть. "Оракул", "Языковед". "Мыслитель" который намного опередил свое время. Ты лучше скажи чем детей отравили в 8 школе клоун. :cry: :cry: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 правда 14.09.2018 14:25
чиновник самодур, який не може нормально спілкуватися з людьми
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Надія. 14.09.2018 13:12
Стадник так засидівся на посаді що уже не може перейти на нормальну , зрозумілу мову з епістолярного жанру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100