реклама

реклама

Рівень співфінансування з районних бюджетів ремонту доріг місцевого значення на Черкащині вкрай низький, заявив під час сьогоднішньої координаційної наради в ОДА голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

16 – Я зараз назву райони, в яких узагалі або частково немає фінансування: Жашківський, Звенигородський, Кам’янський, Катеринопільський, Корсунь-Шевченківський, Лисянський, Маньківський, Монастирищенський, Тальнівський,Чигиринський і Чорнобаївський райони, – перерахував Юрій Ткаченко. – Шановні, я звертаюся до вас: у нас часу немає! У нас залишилися половина вересня і жовтень місяць для того, щоб уже завершувати роботи. Ще раз хочу наголосити: час немає!

Питання ремонту доріг місцевого і державного значення має бути винесене на наступну координаційну нараду в ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Пересічні громадяни 18.09.2018 11:17
Внаслідок бездіяльності окремих чиновників, страждають люди, адже наприклад, добратись з Умані до обласного центру, дуже проблематично. Дорога вщент зруйнована, на окремих ділянках ями сягають від 10 до 20 см, що звичайно представляє небезпеку для учасників дорожнього руху. Особливо, зруйнована дорога в Уманському, Тальнівському та Смілянському районах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Пришийкобиліхвіст 17.09.2018 19:38
Є пропозиція. усіх керівників районів, особливо Чигиринського, посадити на пару років в буцигарню. За саботаж інтересів України і людей. Стаття нагальна і відповідає дійсності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100