реклама

реклама

Х Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій стартував у Черкасах. Триватиме освітянський захід упродовж двох днів. Для участі у ньому надійшло 289 робіт із 17 областей України, а також Латвії та Південної Кореї. Приймає фестиваль Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.

«Уже 10 років поспіль ми збираємо переможців конкурсу педагогічних інновацій на наш фестиваль у Черкасах, - відзначає ректор Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогчних працівників Наталія Чепурна. – Ніби лише вчора ми його започаткували, а сьогодні вже відзначаємо маленький ювілей. Для учасників фестивалю ми підготували низку цікавих екскурсій та заходів. Тож сподіваюся, в пам’яті залишаться лише приємні спогади про Черкащину».

imgonline-com-ua-Compressed-AReZKVG8uT5ZyU

Кращих на фестивалі визначали за номінаціями: «Інновації у сфері дошкільної освіти», «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому та позашкільному навчальних закладах», «Інновації в управлінні закладами освіти», «Інновації у неперервному розвитку професійної компетентності педагогічного працівника».

«Цей фестиваль – важлива подія в житті педагогічної спільноти. Цього року освітяни подали на участь у конкурсі 289 робіт, 52 з них визнані переможцями. Дякую всім учасникам за вашу роботу, за творчий пошук, інноваційні підходи та сучасний погляд на освіту сучасних дітей», - відзначив під час відкриття начальник управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський.

З нагоди ювілею виготовили спеціальну медаль фестивалю. Її вручили засновникам фестивалю та тим, хто упродовж 10 років перемагав у конкурсі інноваційних робіт більше 3 разів. Першим вручили цю відзнаку натхненнику фестивалю, доктору психологічних наук, професору, дійсному члену НАПН України, директору Інституту проблем виховання Іван Беху, який всі ці роки підтримував освітянський захід. Пам’ятну нагороду вручили і Валерію Данилевському за постійну підтримку фестивалю. Разом із ювілейними медалями вручали також каталог із роботами всіх переможців фестивалю за 10 років.

У програмі фестивалю на учасників чекає безліч цікавинок: лекція та тренінг «Інноваційне мислення. Досвід Республіки Корея» від професора, ректора філіалу Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту Пак Сонг Су, презентація монографії Івана Беха «Особистість на шляху до духовних цінностей», фестини авторських шкіл України, майстер-класи, презентації моделей авторських шкіл, екскурсії Черкащиною.

Інформація Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогчних працівників

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 ЧНУ 21.09.2018 12:15
важливо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Гроші 21.09.2018 11:59
Щороку "безліч цікавинок", медалі один одному вручають, а освіта загинається, набір абітурієнтів падає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100