За наслідками досудового розслідування прокуратурою області 25.09.2018 скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника чергового помічника начальника СІЗО державної установи «Черкаський слідчий ізолятор», за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби) Кримінального кодексу України.

Слідством установлено, що обвинувачений придбав, зберігав, з метою збуту, а у послідуючому переніс на територію державної установи «Черкаський слідчий ізолятор» особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, з метою подальшого його збуту особам, які утримуються під вартою, але був викритий працівниками установи під час догляду особистих речей.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 іван 25.09.2018 17:46
та бреше прокуратура
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Jimmy 25.09.2018 17:42
"особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс" - серьёзно?)
а что относиться к "не особливо небезпечним"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100