З 4 по 18 жовтня 2018 року департамент соціальної політики Черкаської міської ради проводить збір пропозицій щодо переліку товарів у подарункових наборах, які отримуватимуть черкаські матері при народженні дитини.

image.php 2 жовтня 2018 року виконком Черкаської міської ради затвердив порядок надання та перелік товарів у подарункових наборах із дитячими речами першої необхідності, які даруватимуть черкаським матерям при народженні дитини. Йдеться не про «пакунок малюка», який раніше затвердив Кабмін, а про додаткову допомогу, вже від міської ради.

Оскільки вміст набору викликав жваві дискусії в соціальних мережах, департамент соціальної політики пропонує всім небайдужим надати свої пропозиції щодо товарів, які потрібно включити до складу міського подарункового набору, повідомляє сайт Черкаської міської ради.

Збір пропозицій триватиме протягом двох тижнів з 4 по 18 жовтня 2018 року. Після цього департамент опрацює отримані пропозиції та винесе на розгляд виконавчого комітету уточнений перелік товарів до складу подарункового набору. При підготовці пропозицій просимо враховувати, що гранична вартість подарункового набору не може перевищувати 2000 грн.

Свої пропозиції можна надавати на сторінці департаменту у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/dsp.cherkasy, а також на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Прізєрватіву з ЮЗР 04.10.2018 20:47
Цитую ЮЗР:
Призервативы доложите в подарок родителям))

Шкода, що твоїм "родітєлям" їх вчасно не поклали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сонька - золотая ручка 04.10.2018 18:04
Спочатку - "виконком затвердив", а потім - "триває збір пропозицій" :P . Наполягаю на включенні до переліку сімейних трусів у горошок. Саме у горошок, а не смужку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ЮЗР 04.10.2018 16:55
Призервативы доложите в подарок родителям))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100