реклама

реклама

image.php У частині будинків, які обслуговує Придніпровська СУБ, опалювальний сезон розпочнеться кількома днями пізніше. Із затримкою тепло, зокрема, подадуть у будинки по вулиці Благовісній у районі від О. Дашкевича до Різдвяної. Усе – через порив теплової мережі на перехресті Благовісної з вулицею В’ячеслава Чорновола.

Нині фахівці Черкаської ТЕЦ працюють над усуненням проблеми. Ліквідувати обіцяють до 9 жовтня. Як розповів заступник директора Придніпровської СУБ Денис Сердюк, після цього комунальникам необхідно, щонайменше, три доби для подачі тепла.

– За умови наявності теплоносія в мережах ми готові до заповнення системи опалення та підключення тепла споживачам, – говорить він. – На це нам потрібно кілька днів.

Про перебіг ліквідації аварійної ситуації та підключення опалення в будинки Черкас повідомимо додатково.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Черкасах розпочнеться 9 жовтня. Рішення про це ухвалили на засіданні виконавчого комітету, інформує прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Арчер 08.10.2018 11:11
Цитую Надія.:
ЦТруби, необхідних для усунення аварії, до цього часу в місто не доставлені.

Я то думаю, чого вони там вже майже місяць колупаються.
"працюють над усуненням проблеми" :lol: ну я там кожен день ходжу, можу підтвердити, інколи таки навіть працюють. А інколи просто імітують активну діяльність. Бетонні блоки тягають вгору вниз, труби возять туди-сюди :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 блазень 06.10.2018 18:29
Лето красное пропели !:-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 [email protected] 06.10.2018 08:32
Ми вже другой м!сяць без гарячо! Води.ТЕЦ не подаэ теплонос!й на район Вантажний порт
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Надія. 05.10.2018 21:16
Ціле літо в місті не було гарячої води. Мер- господарник цього не бачив. Труби, необхідних для усунення аварії, до цього часу в місто не доставлені. Але народний мер уже пообіцяв з понеділка тепло в усьому місті.А як же володіння і вплив на ситуації з ремонтами? Хто із заступників контролює і організовує проведення робіт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100