реклама

реклама

«Підозрюваний мер Бондаренко А.В. анонсував на завтра серйозну акцію під прокуратурою області. Правда, вочевидь через не надто велику популярність серед містян, на вказану акцію планують звезти адептів відомої політичноі партії з інших районів області, а також просто проплачених псевдоактивістів з інших регіонів», – інформує прокурор області Сергій Овчаренко у «Фейсбуці».

bf2c3b01e77548b86c283c00a04bd16b

«На цьому заході вони будуть доводити прокурорам, неправильним депутатам, а також незгодним містянам, що мер має право проводити таємні сесії й виконкоми, на який потай від громади ділити між своїми земельні ділянки й бюджетні кошти. Також мабуть будуть відстоювати право мера продавати за безцінь своїм однопартійцям приміщення комунальної власності у центрі міста, забудовувати прибережну смугу, та отримувати за це разом із своїми соратниками квартири у зведених з порушенням закону будинках. Ще певно боронитимуть право міського голови їздити на незадекларованих маминому лексусі й братовому мерседесі. Що ж побачимо. Але все це нагадує просто дрібну помсту за пережиті тягучі хвилини страху й сорому за зачиненими дверима братового мерседесу. Запевняю всю громаду, що попри спроби будь-якого тиску, всі кримінальні провадження будуть доведені до кінця, а винні постануть перед судом», – зазначив прокурор.

115005

Нагадаємо, що на завтра «Батьківщина» планує акцію під прокуратурою.

Нагадаємо, що в п’ятницю представники черкаської прокуратури намагалися вручити міському голові Анатолію Бондаренку клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Представник прокуратури Леонід Черниш повідомив, що нині Анатолій Бондаренко має статус підозрюваного у кримінальному провадженні. Підписувати клопотання Бондаренко не схотів. Але йому повідомили, що чекають мера у понеділок о 12.00 в черкаській місцевій прокуратурі.

Раніше прокуратура повідомляла: досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, як міський голова міста Черкаси, який відповідно до законодавства України очолює Черкаську міську раду на її пленарних засіданнях і має чітко визначені законодавством повноваження, зокрема відкривати, вести та закривати сесію міської ради, забезпечувати гласне проведення сесій із забезпеченням права кожного бути присутнім на них, умисно, всупереч інтересам місцевого самоврядування створив штучні перешкоди в роботі депутатів Черкаської міської ради.

З приводу справи по Бондаренку досить емоційно висловлювалися і сам мер, і прокурор. Мер натякав на несамостійність рішень прокурора області і вказував, звідки ноги ростуть, а прокурор порівнював мера з хлопчиськом, який тікає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+9 #10 Прохожий 09.10.2018 11:16
У нас в Сумах мэр тоже из "Батькивщины", но он работает на город, на людей. Я за него в своё время не голосовал, но теперь мнение о нём поменял. Предыдущий мэр тоже много сделал для города. Поэтому всё зависет от человека и его намерений. Мой любимый город Сумы расцветает и радует, а приеду в Черкассы - здесь всё покрыто плесенью. И это печально.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 Прохожий 08.10.2018 14:08
А ведь прокурор всё правильно написал! Разве он в чём-то ошибся? Так всё и случилось, по написанному. Всех этих активистов нужно собрать и на Донбас, в окопы на передовую, Родину защищать. А они за деньги рвут свои задницы за мэра-бандюка и его компанию! Когда приезжаю в Сумы, вижу как работает Сумский мэр: всё лето ремонтируются дороги, строится рынок, делаются евродворы. Одним словом - движуха полная. А приеду в Черкассы - здесь полная задница. Позор, стыд и срам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #8 СОЛДАТ 08.10.2018 13:57
Цитую ого:
починається боротьба за вибори, Батьківщину утискають, почитайте про цього прокурора в інтернеті, як його на посаду назначили і які виступи проти нього були. Це замовлення на Бондаренко як політичну фігуру.

Скоріше всього не боротьба за вибори а передвиборча боротьба за місце перед коритом. :lol: Якщо чесно - то трішки жалко Бондаренка.Юлька використає його і покине як, наприклад, Міхо.Розумію, що Толі треба відробити гроші, які Тимошенко потратила на нього просуваючи в мери,але бути наскільки тупим, щоб "вестися" на "розводняки" БПП - це вже "перебор".Всі ці "дійства" під прапорами закінчаться пшиком.Як на мене у Юльки шансів - нуль. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Черкащанин 08.10.2018 13:05
Як що наш мер Бондаренко такий білий та пухнастий, то чому з такою швидкістю тікав від вручення йому повістки? Чому сьогодні пішов до прокуратури з армією підтримки? Щоб когось залякати? Ці всі акції так званих активістів коштують не аби яких міліонів. Звідки вони у чесного міського голови?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #6 ого 08.10.2018 10:13
починається боротьба за вибори, Батьківщину утискають, почитайте про цього прокурора в інтернеті, як його на посаду назначили і які виступи проти нього були. Це замовлення на Бондаренко як політичну фігуру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Ван Гог 08.10.2018 09:10
Ну це вже агонія Анатолія...Буде вкидати гроші на "акції"...))) Пане прокуроре, дійте хоч тут рішуче, бо погрязнете в "демократичній боротьбі за справедливість", і грязюки виллється маса і толку не буде...Ввійдіть в історію як людина яка "угомонила" тупих "бєзпрєдєльщиків " з 90-х і встановила справедливість...Только повинен був сісти ще років з 15-ть назад...копніть глибше, може випливти те що і в Герентія...Чекаємо нової статті - "Рука справедливості дістала ворюгу і злочинця через роки"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 S And M 08.10.2018 08:57
Баба Люба,стара комуняка,годi вангувати,йди вже жебракуй до церкви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #3 боб 07.10.2018 23:09
Помню під прокуратурою намети теж були, проти цього прокурора, то як , теж проплачені були???не соромно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 Любов Майборода 07.10.2018 21:34
Пане прокуроре, ваш виступ ВИКЛЮЧНО політичний. Він нагадує програму кандидата в мери Черкас. Як прокурор, Ви не маєте права так висловлютись. Ви маєте бути равновідділений від політичних інтриг. Саме з Ваших позицій виступають в міській раді опозиційні до мера депутаи і діють дуже брудними методами. Наприклад, відбирають мандат у 5 депутатів, порушуючи всі їхні права на вільне волевиявлення в інтересах своїх виборців. У людей НІХТО не питав - чи потрібна їм постійна шарпанина з достроковими виборами. Натомість силами грошей та попередньої влади збирають на "Темпі" збори таких же "проплачених" як Ви кажете 400 осіб і викидають депутатів ТЕРИТОРІАЛЬНИХ громад, а не виробничих колективів. ГРОМАДА ВІД ВАС ЧЕКАЄ НЕУПЕРЕДЖЕНОГО ставлення до учасників конфлікту з точки зору права і законності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 ХХ 07.10.2018 21:11
Це не той випадок, коли ворог мого ворога є моїм другом. Овчаренко не є самостійним в своїх рішеннях, дуже багато гріхів за ним числиться і тому не зря він хвилюється. Дуже хочеться, щоб кожному катюзі, було по заслузі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100