реклама

реклама

Співробітниками ГВПМ ДПІ у місті Черкаси в ході проведених заходів, спрямованих на контроль за цільовим та ефективним використанням бюджетних коштів, недопущення правопорушень у сфері державних закупівель, протидії зловживанням з бюджетними коштами та державним майном, виявлено факт порушення вимог чинного законодавства України директором одного з приватних підприємств м. Черкаси.

Так за результатами проведених перевірочних заходів встановлено, що посадовими особами приватного підприємства було укладено договір будівельного підряду на здійснення будівельно-монтажних робіт по будівництву соціального об’єкту в Черкаській області.

В ході перевірки з’ясувалося, що цим підприємством на виконання будівельних робіт з місцевого бюджету було отримано близько 3,5 мільйонів гривень, але будівельні роботи були зроблені тільки на паперах.

Такі дії посадових осіб приватного підприємства призвели до заволодіння та привласнення, шляхом зловживання службовим становищем, державних коштів в особливо великих розмірах.

Відносно директора приватного підприємства порушено кримінальну справу, за ознаками злочину передбаченого ч.5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

В даний час вживаються заходи, направлені на повне відшкодування Державі завданих збитків. Про це інформує начальник УПМ ДПС у Черкаській області полковник податкової міліції Сергій Віннік.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 саша 06.03.2012 17:24
А как же чиновники, которые добро давали, проверяли и т.д.?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 антон 06.03.2012 10:36
нашли козла отпушения приватного пидприемця надо капать глбже тулуб вообше уже охринел сколько он отбил бабок на этой розбудови черкащини в наглую заберают вокруг черкас землю и через таких пидприемцив продают
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 06.03.2012 10:29
А тот,кто платил госсредства в стороне?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100