Політично-мистецьку акцію «В своїй хаті своя правда, і сила, і воля» до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка хоче провести об’єднана опозиція Черкащини.

– Ми започаткуємо таку політично-мистецьку акцію у всіх районах області. Будемо запрошувати громадських діячів, літераторів, презентуватимемо книги і фільми про Шевченка. Родзинкою цих акцій буде розгортання найбільшого в Україні державного прапора, – зазначив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Анонсована акція вже надихнула деяких опозиціонерів.

– Я біля свого помешкання напишу великими буквами в українському стилі «В своїй хаті своя правда, і сила, і воля». А ще найближчим часом планую виготовити майки з написом «Юлі – волю!» Закликаю ходити всіх у таких майках! – висловив ідею депутат міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький.

У рамках політично-мистецької акції він закликав усіх об’єднатися, щоб показати, що ми достойні нащадки Кобзаря.

– От з наближенням Євро-2012 українські готелі починають правити неймовірні ціни, про що повідомляється у ЗМІ. То я закликаю черкащан, наприклад, поселити  в себе у квартирах безкоштовно збірну Швеції. Щоб показати, що ми не хапуги, а цивілізовані люди, – зауважив Микола Булатецький.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Banzay 20.03.2012 12:31
А Коля усе колотиться:)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Ужасть 07.03.2012 13:08
Спасибо...подняли настроение :lol:
"А ще найближчим часом планую виготовити майки з написом «Юлі – волю!» Закликаю ходити всіх у таких майках! – висловив ідею депутат міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький."
Пан Булатецкий! Беру Ваши слова (пацан сказаал - пацан сделал) на контроль. :-) Жду Вас, в анонсированных Вами майках на улицах города. Интересно, на сколько Вас хватит реально самому это сделать, а не только ЗАКЛИКАТЬ??
ВТОРОЕ: словами "показати, що ми не хапуги, а цивілізовані люди", Ви ствержуєтє, що черкащани хапуги і нецивілізовані люди???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 андрей 07.03.2012 13:03
пару шведок могу взять к себе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Швед 06.03.2012 20:30
Ну точно бо.....!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 федор принципиальный 06.03.2012 20:10
а одарич пусть шведов расселить у себя в мошнах ижить есть где и в бане у него искупаются и на матрацах венето отоспятся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Сергій з Кривалівки 06.03.2012 18:09
Микола Іванович - великий фантазер і креативщик... Молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Галушко 06.03.2012 17:34
У мене під Полтавою родичі-давайте краще до нас шведів.А якщо серйозно,якщо Булатецький не дуркує,то йому-до лікаря.Або сам і..от,або нас такими вважає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100