реклама

реклама

«Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?» – обговорення на цю тему проходило у форматі «відкритого простору» (вільної дискусії по окремих проблемах) 31 жовтня та 1 листопада в Черкасах.

Фото Сергія Пасічника

Чайка У обговоренні взяли представники громадських організацій, ініціативних груп з різних населених пунктів Черкащини: як з обласного та районних центрів, так і з об’єднаних територіальних громад і невеличких сіл. Мета учасників – через обмін досвідом сформувати ідеї щодо майбутньої співпраці, проектів на отримання для своїх населених пунктів донорських коштів.

– Це – піврічний проект, який фінансує Національний фонд підтримки демократії (NED) зі США. Такі самі проекти, крім Черкащини, реалізовуються у Волинській, Чернігівській, Миколаївській і Одеській областях, – розповіла «Прочерку» директор Черкаської агенції регіонального розвитку Любов Ропало. – Обговорювали, як громадським організаціям виживати, як комунікувати з місцевим самоврядуванням, яку користь громадські організації можуть принести своїм населеним пунктам (розробка концепцій, програм, положень, організація відкритих заходів, дискусій, круглих столів) тощо.

Захід відбувся у рамках проекту «Ефективна регіональна модель взаємодії НГО», який втілює Спілка «Громадські ініціативи України» за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED). Обговорення проведено за сприяння громадської організації «Академія стратегічних досліджень» (місто Черкаси) та установи «Черкаська агенція регіонального розвитку».

2018-11-01 11.42.44

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100