реклама

реклама

У провадженні Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Прокуратура Досудовим розслідуванням встановлено, що житель одного із сіл Золотоніського району 21 листопада 2018 року, перебуваючи в  будинку за місцем свого проживання на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, маючи прямий умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті бабусі, наніс останній один удар сокирою в  життєво важливі органи, а саме голову, внаслідок чого остання впала на підлогу. Після чого, продовжуючи реалізовувати свій злочинний умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті потерпілій, наніс близько 2  ударів вищевказаною сокирою в голову, внаслідок чого потерпіла отримала тілесні ушкодження не сумісні з життям, від  яких  померла на місці.

21.11.2018 чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, вбивці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100