Міський голова Анатолій Бондаренко під час учорашнього засідання обласної Ради регіонального розвитку наголосив на тому, що кошти Державного фонду реконструкції та розвитку розподіляються між районами та містами Черкащини несправедливо.

DSC_0049

– Мені цікаво, який у подальшому буде розподіл коштів – починаючи від Дорожнього фонду і закінчуючи Державним фондом регіонального розвитку, – наголосив Анатолій Васильович. – Шановний Олександре Івановичу (Вельбівець, голова ОДА – ред.), давайте скажемо відверто, що ні для кого не секрет, що доступу до коштів фонду регіонального розвитку фактично не було в об’єднаних територіальних громад, у міських рад. І виключно обрані отримували ці кошти. Це ні для кого не секрет, і я сподіваюся, що з вашим приходом зміниться підхід до визначення тих об’єктів, які мають отримувати ці кошти.

Як зазначив Анатолій Бондаренко, з ДФРР в Черкасах фінансувалося два об’єкти – будівництво полігону твердих побутових відходів і ремонт вулиці Першотравневої (нині Героїв Холодного Яру) – частини об’їзної дороги навколо міста.

За словами міського голови, ціла низка громад області не отримала жодної гривні на ремонт доріг місцевого значення.

– Шановні друзі, давайте закінчимо практику розподілу на своїх і чужих! Давайте запровадимо чіткий механізм – чи то відповідно до кількості населення, чи то до протяжності доріг, але кошти повинні виділятися чітко, прозоро і справедливо! – наголосив пан Бондаренко.

На думку Анатолія Васильовича, наразі для розвитку області пріоритетними є два транспортні проекти – аеропорт у Черкасах і дорога Н16 (Золотоноша-Черкаси-Умань).

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Респект и уважуха! 30.11.2018 19:26
От чим викликае повагу наш великошановнопо важний мер Анатолій Васильович, так це тим, що - наголошує й не скривиться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 костя 30.11.2018 16:44
Там де бабки там і тоха. Ти краще скажи чому знову тротуари навіть в центрі не почищені? Нема грошей чи ума?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100