реклама

реклама

Комітет фінансового ринку та з питань соціальної відповідальності бізнесу, який функціонує на базі Торгово-промислової палати України, провів детальне дослідження питання щодо кадрового дефіциту і відтоку кадрів з країни. На цей час напрацьована концепція комплексної програми «Трудові резерви», яка містить кроки для її поступового вирішення.

3

Задля обговорення концепції на фаховому рівні відбулося засідання «круглого столу». Захід проходив за участю Голови Комітету фінансового ринку та з питань соціальної відповідальності бізнесу при Торгово-промисловій палаті України, Голови Ради Фонду соціальної ринкової економіки Людвіга Ерхарда - Олега Лиховида. Також на засіданні були присутні керівники місцевих підприємств – члени Черкаської торгово-промислової палати, представники партнерських організацій. Від обласної служби зайнятості участь взяв директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

4

«Відтік кадрів і кадровий дефіцит вже стали найбільшою загрозою українському бізнесу. Причин у цих проблем немало і визрівали вони вже довгий час. На цей час наш Комітет проводить детальне дослідження цих питань у регіонах та напрацьовує концепцію комплексної програми, щодо поступового їх вирішення», - повідомив Олег Лиховид.

1

Озвучені на засіданні «круглого столу» фахові думки та пропозиції з підготовки  кадрів і їх закріплення на виробництві в умовах сьогоднішнього дня, будуть враховані при розгляді концепції програми «Трудові резерви» в Уряді та Верховній Раді України.

2

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Гроші 19.12.2018 12:04
Побалакали, а що конкретно вирішили і, головне, зробили - не зрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100