Драбівецька сільська рада, що на Золотоніщині, отримала диплом 2 ступеня у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» 2018 року  за «Створення соціально-активного культурного простору в селі».

20181218_111932_Popenko

Днями Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко нагородив фіналістів конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році.

«Я вітаю наших 34 переможців Конкурсу, яким вдалось продемонструвати і втілити в життя кращі проекти. Переконаний, за ними майбутнє, перемога за такими громадами і такими лідерами, які сьогодні ефективно очолюють громади, а завтра прийдуть в органи державної влади. І досвід реалізації реформи на місцях буде успішно працювати на рівні держави», — підкреслив Геннадій Зубко.

NSV_8399

Це уже п’ята з 2014 року церемонія нагородження, яка проводиться за сприяння постійного партнеру Мінрегіону – Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Тема: «Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах»

Дипломи ІІ ступеня:

- Драбівецька сільська рада Золотоніського району Черкаської області «Створення соціально-активного культурного простору в селі»;

Довідково:

За 5 років участь у Конкурсі взяли 668 органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів да дипломами «Спеціальна відзнака» нагороджено 142 органи місцевого самоврядування, зокрема у 2018 – 34.

Найвищий відсоток успішних практик в Івано-Франківській (42,9%) та Сумській (34,6%) областях.

За цей же період переможцями стали 34 органи місцевого самоврядування, які очолюють жінки (24%).

Інтерактивна мапа «Конкурсу кращі практики місцевого самоврядування»

20181218_132858_Popenko

За інформацією сайту Децентралізація

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100