реклама

реклама

У провадженні Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, а саме: умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

Прокуратура В ході досудового розслідування встановлено, що житель Золотоніського району, в листопаді 2018, перебуваючи поблизу продуктового магазину, що знаходиться в одному із сіл Золотоніського району на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, маючи прямий умисел, направлений на нанесення тілесних ушкоджень товаришу, наніс два удари дерев’яною палицею по лівій частині голови потерпілого, від який останній впав на землю, після чого наніс близько п’яти ударів вказаною палкою по спині та тілу, спричинивши останньому тяжкі тілесні ушкодження у зв’язку з небезпекою для життя у вигляді лінійного перелому великого крила лівої скроневої кістки.

22.12.2018 чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Досудове розслідування триває, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100