реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Головного управління внутрішньої безпеки ДФС України та Управління Служби безпеки України в Черкаській області 27.12.2018, в м. Черкаси, в порядку ст. 208 КПК України затримано начальника одного з відділів Головного управління ДФС у Черкаській області під час отримання від суб’єкта підприємницької діяльності неправомірної вигоди в розмірі 5 тис. грн. за невтручання в господарську діяльність.

KGEE6006

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 бывший 30.12.2018 18:02
Как они *убедительно* рапортует о своих *достижениях*, этому научились у президента и генпрокурора,ко торые без вранья к людям боятся выйти. Вытащили мужика в Умань, слепили из воздуха показушный понт. В итоге приехал адвокат из Черкас,развалил их *доказательную* базу в пух и прах,на что слидчий судья сказал великим прокурорам, что юридическую науку надо изучать глубоко,а не покупать дипломы за взятки и сало. Короче, Братко с адвокатом поехали домой,а прокурорские вместе с ментами остались чесать репу и учить уголовно- процесуальний кодекс. Могли бы ещё вчера отписаться, как в Умані от....ли по полной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ахмет 29.12.2018 13:33
Насировские кадры! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 1 29.12.2018 11:56
Не смешите народ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100