реклама

реклама

У Каневі чоловік вдерся до магазину, шляхом злому дверей, та намагався вчинити крадіжку майна. Співробітники поліції охорони затримали правопорушника на місці пригоди.

Kaniv_kradijka zi vzlomom_15.01 (2)

15 січня о третій годині ночі на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал тривоги з риболовного магазину по вулиці Шевченка, в якому була встановлена охоронна сигналізація. За декілька хвилин група реагування Смілянського МВ Управління поліції охорони була на місці події.

В поле зору правоохоронців відразу потрапили пошкоджені двері та розбите скло в тамбурі магазину, а в середині приміщення було чутно шурхіт. Поліцейські увійшли до магазину та виявили чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, що намагався заховатися за прилавком та опирався затриманню. Зловмисника було затримано поліцейськими охорони на місці події.

Kaniv_kradijka zi vzlomom_15.01 (1)

Правоохоронцями встановлено особу правопорушника, ним виявився місцевий житель, 1984 року народження, який вже раніше притягувався до відповідальності за адміністративні правопорушення. Сьогодні ж його зацікавило майно риболовного магазину.

Чоловіка передано слідчо-оперативній групі Канівського відділу поліції ГУНП для подальшого з’ясування всіх обставин події.

Управління поліції охорони в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100