Так, до Черкаського відділу поліції надійшли повідомлення щодо неправомірних дій громадянина С., який проникав до приміщень, що належали жителям м. Черкаси та здійснював крадіжки чужого майна. Крім того, одну таку крадіжку з проникненням до житлового будинку громадянин С. вчинив за попередньою змовою з громадянином Ш.

Черкаською місцевою прокуратурою за результатами досудового розслідування у кримінальному провадженні до суду скеровано обвинувальний акт відносно вказаних осіб за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Прокуратура

За участі Черкаської місцевої прокуратури Соснівським районним судом м. Черкаси вказаних осіб визнано винними у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень та призначено покарання: громадянину С. у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі, громадянину Ш. у вигляді 4 років позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається Черкаською місцевою прокуратурою на предмет законності. Про це інформують в Черкаській місцевій прокуратурі

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100