реклама

реклама

Проблемою сьогодення є поширення наркоманії та зростання злочинності, пов'язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, яка набуває усе більших  масштабів і стає серйозним соціальним чинником, який негативно впливає на життя, здоров'я та благополуччя людей.

Прокуратура Тому правоохоронні органи спрямовують свою діяльність на виявлення та розкриття злочинів у сфері обігу незаконного обігу наркотичних засобів та притягнення винних до відповідальності.

Зокрема, працівниками Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області виявлено, що житель одного із сіл Канівського району займається збутом наркотичних засобів на території м. Золотоноша.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В ході досудового розслідування встановлено, що 30-річний чоловік, 17.02.2019 всупереч встановленому законному порядку обігу наркотичних засобів,  усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, та бажаючи настання їх шкідливих наслідків, умисно збув жителю м. Золотоноша дві блістерні пластини з назвою «Метадон – ЗН», одна з яких містить десять таблеток, інша дві таблетки за грошові кошти в сумі 1000 (одна тисяча гривень).

17.02.2019 чоловіка під час збуту затримано в порядку ст.. 208 КПК України та 18.02.2019 оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України, а саме незаконний збут наркотичних засобів.

Досудове розслідування триває, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 8 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100