Сьогодні в Черкасах на першому поверсі цокольного приміщення ТРЦ «Хрещатик-Сіті» відкрилася фотовиставка «На тебе чекає ДРУГ».

На фото: волонтер товариства захисту тварин "Друг" Леся Матвєєва та ведуча телеканалу "Вікка" Марина Манго

На фото: волонтер товариства захисту тварин "Друг" Леся Матвєєва та ведуча телеканалу "Вікка" Марина Манго


Організували її черкаське товариство захисту тварин «Друг» і телерадіокомпанія «Вікка».

На 13 чорно-білих фотографіях – творча молодь міста із підопічними притулку. На світлинах можна побачити ведучих радіо «101 Далматин» Євгена Артеменка та Ольгу Касьянову, телеведучу Марину Манго, музикантів Сергія Боброва і Юлію Черняєву, багаторазових чемпіонів світу з фітнесу Оксану та Максима Оробців, а також волонтерів притулку. Фотохудожником проекту стала Ольга Степаньян.

Співкоординатор проекту, журналіст телеканалу «Вікка» Марина Лук’яненко на знімку – із песиком, якого називає «білявкою Лілі».

– Я знаю, що в Лілі дуже гарно склалася доля після того, як ми з нею сфотографувалися: вона знайшла свого господаря, – поділилася гарною новиною із «Прочерком» Марина. – Я взагалі кошатниця. У мене вдома два коти. Але зараз я міркую над тим, щоб стати опікуном для якоїсь тваринки.


Волонтер товариства захисту тварин «Друг» Леся Матвеєва вважає, що черкащанам дуже пощастило, оскільки в місті є притулок для тварин:

– Такі заклади є далеко не в кожному місті. Зараз у притулку мешкає 450 тварин, – говорить, пригортаючи до себе чорненьке цуценя, дівчина. – Але вони не можуть жити там постійно, їм потрібна родина. Тому ми вирішили привернути увагу громадськості саме таким заходом, який є дуже популярним за кордоном.

Фотовиставка створена на підтримку безстрокової акції «Опікун». Її суть полягає в тому, що черкащани, які уподобають якогось песика на сайті www.help-animal.ck.ua, можуть зателефонувати за тел. 566-506 і повідомити про бажання ним опікуватися. Організатори підрахували, що для утримання тварини на місяць достатньо навіть 100 гривень.

Виставка триватиме близько тижня.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 sergo 23.03.2012 23:02
гарно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Helen 23.03.2012 21:04
Собаки не предадут,это единственный друг, которого можно преобрести за деньги или,в данном случае, бесплатно.А любят они нас только за то,что мы ЕСТЬ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Евдокия. 23.03.2012 20:33
Девченки, молодци- это хорошая идея. Знаю, какой это тяжелый труд. Напоить, накормить и выставку организовать. Хотелось бы, что бы у вас было больше сподвижников и каждой собачке нашлось по хозяину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100