реклама

реклама

Чорнобаївським районним судом засуджено до позбавлення волі 28-річну жительку Золотоніського району за невиконання батьківських обов’язків по догляду за дітьми, що призвело до загибелі чотирьох малолітніх дітей, внаслідок пожежі в будинку за місцем їх проживання.

Прокуратура В ході судового розгляду встановлено, що 28-річна жінка 17.12.2017 розпалила грубу та, не пересвідчившись у безпечності умов самостійного перебування чотирьох своїх малолітніх дітей за місцем проживання, залишила їх без нагляду в будинку і пішла до знайомої вживати алкогольні напої. Під час відсутності матері дітей, внаслідок порушення Правил пожежної безпеки в ході експлуатації пічного опалення в будинку відбулося займання та пожежа, й враховуючи малолітній вік, діти були позбавлені можливості вжити заходів до самозбереження, що призвело до тяжких наслідків у вигляді їх смерті.

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив жінку за ст. 166 КК України (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування), призначивши покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100