реклама

реклама

У Канівському сквері міст-побратимів влітку встановлять дитячий майданчик. Допомагають облаштовувати сквер, що розташований у Каневі по вулиці Енергетиків, друзі із польського міста-партнера Члухів, повідомляє Канівська міська рада.

1

Так, у червні та вересні 2018 року в рамках реалізації проекту «Сквер міст-побратимів» нашому місту від побратимів із Члухова було передано шість лавок. А нещодавно особисто бургомістр польського міста Річард Шибайло передав для канівського скверу дитячий майданчик. Комплекс виготовлений із дерева і включає в себе гойдалку, гірку та пісочницю.

Силами ГО «Канівські соціальні ініціативи» 25 лютого  щедрий подарунок було безкоштовно привезено до Канева.

За словами міського голови Ігоря Ренькаса три лавки, подаровані Члуховом,  було встановлено ще минулоріч. Решта ж обладнання наразі перебуває на базі комунального підприємства «Місто» і на початку літа буде встановлено у сквері.

52703765_549792478846224_1641835000758272000_n

Також за інформацією координатора проекту Валентини Чиж активно ведеться робота щодо подальшої співпраці із партнерами з польського міста-побратима.

– Географічно Члухів розташований на чотирьох озерах. Відтак, у них активно розвинений водний спорт та різноманітні види проведення дозвілля на воді: каяки, човни, катамарани тощо. Маємо надію отримати від наших польських друзів і такі подарунки, що сприятиме розвитку туризму, спорту та відпочинку канівців на озері Лимарка, – зауважує Валентина Чиж.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100