реклама

реклама

6 березня трьом жінка з Черкаського району вручили нагороди за материнську самовідданість. Багатодітні матері відзначені високим званням мати – героїня. Серед них  Лілія Конкіна – мати шести дітей, Таміла Костриця – мати п’ятьох дітей та Ірина Шепель – мама шести дітей.

IMG_2503

Нагородження відбувалося на святі, присвяченому прийдешньому жіночому дню.  Більше як сотню багатодітних мам Черкаської області вшанували привітаннями, піснями та подарунками.  Організатори заходу -районне об’єднання багатодітних сімей та обласний комітет руху Реформації в Черкаській області.

Зараз такі сім’ї дуже важливі для України. Наше населення зменшується, а багатодітні мами дають надію на те, що в нашої держави є майбутнє, - відзначив голова сімейного комітету обласного Руху Реформації, Юрій Бієвець.

Серед запрошених мами від трьох до тринадцяти дітей. Вік теж різний. Футоймас Женя, наприклад,  в своїх 28 років мама 7-х дітей. Двоє власних і п’ятеро прийомних. Про те щоб взяти в сім’ю дітей з дитбудинку мріяла з дитинства. І після того, як така можливість з’явилася, взяла одразу п’ятьох.

Женя Футоймас

«Ми коли з чоловіком одружилися в нас не було довгий час своїх дітей.  І ми молилися: «Бог, якщо ти не даси нам своїх дітей, то ми візьмемо собі з притулку або усиновимо». І потім у нас народилася своя дитина, за нею друга, проте  бажання взяти діток з притулку залишилося», - поділилася Євгенія.

Кожній мама по завершенню отримала подарунок.

«Багатодітні сім’ї – це гарний приклад для українців. Наша організація об’єднує та підтримує їх», - відзначила голова міського об’єднання багатодітних сімей Євгенія Гордійчук.

IMG_2588 (1)

Долучились до привітань та підтримали свято: голова районної державної адміністрації Анатолій Яріш, обласний військовий комісар Євген Курбет, благодійна громадська організація «Сини Черкащини».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100