Символом народного опору вважає Миколу Булатецького Леонід Даценко

Символом народного опору вважає Миколу Булатецького Леонід Даценко

Опозиціонера Миколу Булатецького не купиш і не залякаєш. Єдиним способом усунути його від участі у виборах – є порушення порти нього кримінальної справи. Саме тому зараз і знайшовся формальний спосіб, провести над ним політичну розправу, вважають черкаські опозиціонери.

Координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко сьогодні на прес-конференції наголосив, що порушивши проти Миколи Івановича кримінальну справу, влада оголосила війну всій об’єднаній опозиції Черкащини.

– Микола Іванович виконував свій депутатський обов’язок, щоб люди, які були на мітингу, могли вільно зайти в приміщення міськради. І те, що відбувалося далі – порушення кримінальної справи за фактом так званих хуліганських дій, – мало б стосуватися насамперед організаторів акції. Бо ми згадуємо, як соціалісти і комуністи вивели людей на мітинг з приводу пільгового проїзду в транспорті, то тоді була порушена справа по організатору акції – Олексію Малиновському. Сьогодні ж організатори акції начебто не відповідають за свої дії, – каже опозиціонер.

Леонід Даценко вважає, що влада зрозуміла, що саме Микола Булатецький очолює рух пригноблених і скривджених на Черкащині і здатен повести людей за собою. Саме тому його й намагаються нейтралізувати. Однак опозиціонери вважають, що своїми діями влада показала: ніяких цивілізованих виборів в області не передбачається, а боротися з опонентами влада буде не на майданах чи в ефірах, а з допомогою силовиків.

– Фактично саме Булатецький сьогодні став символом народного опору спротиву цьому режиму і він є сьогодні прапором об’єднаної опозиції на Черкащині. Думаю, що влада знайшла будь-який привід, щоб засудити Булатецького. Я згадую першу сесію міськради після місцевих виборів, коли Тулуб обнімався з Одаричем, вітаючи його з перемогою на виборах. Саме Булатецький тоді нагадав губернатору, що він свого часу говорив, мовляв, мер у нас заледве не злочинець. Я пам’ятаю відповідь Тулуба Булатецькому, що «донецькі порожняк не гонять». Можливо, цей фактор зіграв свою роль. Бо ми розуміємо, що вказівку правоохоронним органом давали з найвищих кабінетів обласної влади, – заявив Леонід Даценко. – Крім того ви пам’ятаєте, Булатецького називали узгодженим кандидатом від об’єднаної опозиції в Черкасах. У мене є інформація, що після цього влада замовила соцдослідження, результат якого був негативний. Влада зрозуміла, що Микола Булатецький має реальні шанси перемогти по округу в Черкасах. І тому проти нього зараз порушили кримінальну справу. Але він буде в наших рядах! Він братиме участь у виборах на Черкащині! Ми цього доб’ємося! І пропонуватимемо лідерам опозиційних партій в Києві включити його до прохідної частини виборчого списку, який об’єднана опозиція даватиме на розгляд виборцям.

У свою чергу, екс-голова облради Володимир Гресь дивується, чому Булатецький повинен платити за турнікети так багато.

– Якщо наш мер сповідує європейські цінності, то він повинен сам прибрати турнікети. Щодо ціни, яку вимагають відшкодували депутату, то мені цікаво, хто встановлював ціну? Та за 14 тисяч там можна було встановити турнікет, який би навіть гавкав, а цей від декількох дотиків поламався. Крім того, не лише Булатецький був присутній на мітингу, а претензії лише до нього… – дивується Анатолій Гресь. – Вважаю, що суму назвали саме 14 тисяч, щоб підігнати під статтю кримінального кодексу. Хоч тут чисто адміністративне правопорушення.

Нардеп Ігор Єресько повністю підтримав дії Миколи Булатецького.

– Коли люди невдоволені чимось і ситуація загострена, то можна і не втриматись в цій ситуації. Бо в такій атмосфері ти себе не котролюєш на всі сто відсотків. І Микола Іванович не зробив помилку. Це була його дія, його характер. Я взагалі вважаю, що таких як Булатецький, в Україні дуже мало. Він активний. Простояти збоку не міг, – сказав Ігор Єресько. – Хоч я й законотворець, проте вважаю, що ніякого хуліганського вчинку він не зробив. Це була екстремальна ситуація і, на мою думку, Булатецький поводився адекватно.

Опозиціонери запевнили, що вимагатимуть від влади негайно припинити переслідування членів опозиційного руху. А в разі подальших дій влади, знайдуть адекватну відповідь їм.

реклама

Коментарі  

 
-4 #16 Ужасть 27.03.2012 15:59
Цитую СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА:
[quote name="Ужасть"]Пан Булатецький, ну когда хотя бы я, увижу Вас в так анонсированной Вами майке "юле-волю".

Еще холодно.Но волю Ю.В.увидит не скоро.Это позорное дело рассыпится,но дела по ЕЭСУ СЕРЪЕЗНЕЕ. Правда срок позывной давности истек.[/quote
Не холодно только Булатецкому...языком молоть да бить стекла в горисполкоме и ломать турникеты. Ну может продргнет немного...накатит стаканчик другой и опять мели емеля про какие-то майки про какую-то юлю :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 27.03.2012 13:22
Цитую Ужасть:
Пан Булатецький, ну когда хотя бы я, увижу Вас в так анонсированной Вами майке "юле-волю".

Еще холодно.Но волю Ю.В.увидит не скоро.Это позорное дело рассыпится,но дела по ЕЭСУ СЕРЪЕЗНЕЕ. Правда срок позывной давности истек.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 Роман 27.03.2012 12:06
"Об`єднана опозиція" в складі 3-х безробітних: Булатецького,Да ценка та Мамалигина гадує цирк "Шапіто" - пора на гастролі!! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #13 О.ЧУПРИНА 27.03.2012 10:47
Цитую Коропчик:
Микола Булатецький зламав турнікет,хай його й відремонтує!!! "Борець"- за народний добробут! Кишка тонка пробратися у Верховну Раду!

Ви мабуть один з тих 2% черкащан,яким потрібні турнікети. А вибори у Верховну раду М.Булатецький вигравав. Перемогу тоді у нього вкрали суди і гроші. Вам не подобається Булатецький?Мені також не все зрозуміле в його поведінці,але ж люди, які сміливо висловлюють свою позицію є корисними для суспільства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Бондарь В.С. 27.03.2012 10:00
[quote name="777777777777777 "]Ідіть на ..., дайте людям спокій !!! Ідіть всі: будатецькі, тулуби,гресі і тд. і тп. Просто з.....ли!!! Ідіть..
Все вірно А як Гресю рахували затрати на його щодення вояжі в смт.Чорнобай на "ночной покой" та "перекинутися в картішкі"! В яку це копієчку влетів обласний бюджет. Свій баланс витрат вони в той час не рахували. А пан В.Гресь - заслужений економіст України! Вміє економити!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #11 Геша 27.03.2012 09:38
Булатецкий - буйный хулиган и его даяния уголовным кодексом предусмотрены, не надо впутывать политику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #10 Граматик 27.03.2012 09:22
Бо ми розуміємо, що вказівку правоохоронним ОРГАНОМ давали з найвищих кабінетів обласної влади
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Граматик 27.03.2012 09:20
Єдиним способом усунути його від участі у виборах – є порушення ПОРТИ нього кримінальної справи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Ужасть 26.03.2012 20:54
Координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко сьогодні на прес-конференції наголосив, що порушивши проти Миколи Івановича кримінальну справу, влада оголосила війну всій об’єднаній опозиції Черкащини.
------------
Интересно получается. А получается так, что когдда порушили справу относительно БЮтовца Лозинского, то это была обявлена война партии БЮТ? Позор партии оправдывающей шабаш и хулиганство своих заеднаных опазиционэров
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Ужасть 26.03.2012 20:41
Пан Булатецький, ну когда хотя бы я, увижу Вас в так анонсированной Вами майке "юле-волю".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100