реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Вельбівець під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив, що станом на зараз зафіксовано, що в суботній бійці з активістами Національного корпусу постраждало 25 поліцейських. Чотири з них досі перебувають у лікарні.

54018105_1273000476201450_5813725859952984064_n

– А ще хочу наголосити, що жоден з протестувальників не постраждав! – додав він. – Отже, до них сила застосовувалася дуже адекватно. Поліція спрацювала дуже коректно і неагресивно. Навіть занадто м’яко. Я також засуджую дії Нацкорпусу. Вони зараз немов стають жертвами свавілля правоохоронців, хоч так не є. Їх агресія була нічим не обумовлена. Якщо було бажання поспілкуватись з президентом, то слід було задавати питання, а не здійснювати провокації.

Пан Вельбівець зазначив, що «не виключає» причетності до організації сутички представників міської влади й зокрема міського голови Анатолія Бондаренка.

– Основною метою дій Національного корпуса була дискредитація чинного Президента Петра Порошенка і дестабілізація суспільства перед виборами. Щоб була негарна картинка за наслідками приїзду президента. Такими діями Національний корпус не сприяє національній єдності. Після 8 березня була гарна погода. Родини з дітками прийшли відпочити, послухати концерт, аж тут молодики з закритими обличчями. Як це сприймати? І наголошу, що правоохоронці діяли цілком нормально, можливо, навіть занадто коректно, так би в європейських державах не діяли. Без застосування спецзасобів, виключно стримуючи, – вважає Вельбівець.

На його переконання, дії молодиків були профінансовані і гарно організовані, отже «це комусь вигідно» і за цим стоять впливові люди. Втім, переконаний голова ОДА, нині «тітушки» навряд чи «приживуться в нашому суспільстві».

Окремо Вельбівець зауважив, що поліція могла б спрацювати навіть більш рішуче.

- Важливо, що поліція не дала пролити крові. Це справді важливо, - сказав голова ОДА.

Він згадав, до слова, і інші вчинки представників Нацкорпусу, зокрема, при відвідуванні сесій, при відвідуванні громадських заходів щодо будівництва пташників тощо.

- А ще в мене виникає питання, за які кошти вони собі купують однострої? Чи за кошти, зароблені чесною працею? От сьогодні мова йде про розкрадання в ЗСУ окремими високопосадовцями, то цікаво також, хто ж таки фінансує екіпірування нацкорпусівців? Ви поцікавтесь, скільки коштує відправити діток на екскурсії? А в нас тут неподалік стояв одеський транспорт. Отже, рано чи пізно, ми почуємо хто за цим стоїть. Найгірше, лише, що цю ситуацію можуть використовувати наші вороги. Але, слава Богу, люди дивляться і все розуміють. Я спілкувався в районах з людьми, то люди різко засуджують дії нацкорпусу, - сказав Олександр Вельбівець. - А пригадаєте, як нацкорпусівці і заправку грабували, і взривпакети кидали...

реклама

Коментарі  

 
+3 #8 стас 12.03.2019 12:53
А чого такий галас? Все закономірно-адже саме таких Вальцман заохочував п*ять рокув тому. Саме так,за певні суми,бунтувала основна маса. І ще-А це не схоже на певну технологію-один сам себе труїв,цього "образили" ...? Прикути увагу до себе можна різними способами. Щодо тітушок... Сьогодні ВИ,влада,викори стовуєте саме такі технології!!! Адже в голодній країні знайдеться завжди певна масаЩщо за гроші зробить все. До речі-за гроші. Сьогодні вожак сидить в клітці.А його "ідейні послідовники" вийшли за нього боротися? ОТО Ж БО!!!Будуть гроші-буде боротьба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Моя думка 12.03.2019 12:25
Цитую ХХ:
А хто такі тітушки? Чи в 2013-2014 роках були патріотами, а коли стали вимагать від влади дотримання законності, стали тітушками. А хто тоді не тітушки? Це очевидно ті, що не заважають красти та порушувать закони.

Коли суспільство повстало, знайшлися такі собі "патріоти" які робили провокації, потім перефарбувались , примазались до революції. І всі заслуги приписали собі. Коли Путін казав, що в Україні фашизм, було смішно. А потім ті ж титушки-"патріоти" стали вести себе так як треба РосСМІ. Факельні ходи, фаєри, ну точнісенько як в Германії в 1939. Запам'ятайте, Росія фінансує і підтримує всі ультраправі організації по всьому світу. І наші праві не виключення. Шкода молодих хлопців, які не включають мізки і ідуть тупо на зло, яке прикрито красивими гаслами про любов до нації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Ох 12.03.2019 00:37
Цитую Аліса:
Вельбівець - той самий Тулуб.

Тулуб параноїк який намагався видавати з себе чванливого самодержця, а по суті виявився лохмандєй який дозволив оточити себе хитрови%б@ними навуходоносерам и різноманітних мастей які створили йому та режиму атмосферу придворної параної і керували ним на свій розсуд не посягаюче на його слабкість до грошей та видимість всемогутності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Дональд Трамп 11.03.2019 21:28
Прос..л,не обеспечил встречу П.Порошенко на должном уровне.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Антонио 11.03.2019 19:28
Цитую Аліса:
Вельбівець - той самий Тулуб.

Ему до Тулуба...................................это пис*н газированый по сравнению с Тулубом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #3 ХХ 11.03.2019 18:06
А хто такі тітушки? Чи в 2013-2014 роках були патріотами, а коли стали вимагать від влади дотримання законності, стали тітушками. А хто тоді не тітушки? Це очевидно ті, що не заважають красти та порушувать закони.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #2 Гроші 11.03.2019 17:42
Голова ОДА видає бажане за дійсне. Титушня вже давно прижилася в нашому суспільстві. Але влада воліла це не помічати, доки її загравання з радикалами з парамілітарних угруповань не повернулися до неї бумерангом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Аліса 11.03.2019 17:35
Вельбівець - той самий Тулуб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100