реклама

реклама

Сесія Черкаської міської ради почалася із вручення Кубку голови Черкаської обласної державної адміністрації міському голові Черкас Анатолій Бондаренку. Передав йому кубок директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черккаської міської ради.

Кубок голови ОДА виборола у змаганнях з футзалу саме команда Черкаської міської ради, пише "Вичерпно"

55441162_2247160858881592_7423713553657364480_n-710x434

Довідково:

Фінал з футзалу обласних змагань серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування – Кубок голови Черкаської обласної державної адміністрації проведено цієї неділі в Палаці спорту «Будівельник» м. Черкаси.

До фіналу команди пройшли через відбіркові ігри у зонах. В заключних змаганнях взяли участь шість із них – Драбівського, Золотоніського, Городищенського, Лисянського і Уманського районів та м. Черкаси, які краще інших проявили свою злагодженість, зіграність, спортивну майстерність та наполегливість.

У першій із груп верхню сходинку посіла команда м. Черкаси, а в іншій – Лисянського району.

Другими були команди Золотоніського і Городищенського районів.

Отже, у стиковому визначальному дербі зійшлися лисяни з черкасцями.

Гра проходила з перемінним успіхом. Все ж таки першими вразили ворота суперника лисянські футболісти, однак на перерву пішли за рахунку 1:1.

Далі певну ігрову перевагу знову мала команда Лисянського району, однак за декілька хвилин до завершення матчу черкащани «пробили» воротаря лисянців, який до цього не раз відводив загрозу від власних воріт.

За лічені хвилини лисянські футболісти створили до десятка гольових моментів, але фортуна так і не посприяла їм. Матч завершився з рахунком 2:1 на користь черкащан.

У підсумку команда міської ради м. Черкаси стала першим володарем почесного трофею – Кубка голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Команди-призери та футболісти були відзначені грамотами і медалями за перше, друге і третє місця. Їх отримали відповідно футболісти команд м. Черкаси, Лисянського і Золотоніського районів.
Грамоти і медалі отримали і керівники районів та тренери, які сприяли підготовці команд до футбольного суперництва.

Підбиваючи підсумки, голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Вельбівець, насамперед, подякував всім за участь у цих змаганнях, які проведено в Черкаській області вперше, та побажав нових спортивних успіхів, здоров’я, наполегливості у всіх справах.

Окремо він також висловив вдячність голові обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрію Мрачковському, начальнику управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максиму Зеленському, керівництву Палацу спорту «Будівельник» за організацію змагань та спортивним рефері, які кваліфіковано і не упереджено судили фінальні ігри.

реклама

Коментарі  

 
+5 #7 А що 21.03.2019 15:23
Треба встановити для вселюдного огляду на запасному футбольному полі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Вор... натякнув 21.03.2019 13:39
цветмет згадали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Кубок Вельбівця? 21.03.2019 12:05
Відзнаку "Кубок Вельбівця" вже вручали освітянам, тепер - футболістам. :eek:
Це якісь різні кубки - чи один і той самий, "перехідний" кубок, як при Совку було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 1 21.03.2019 11:55
ЭТО НАЧАЛО -ВПЕРЕД В ЛИГУ ЧЕМПИОНОВ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Залізяка. 21.03.2019 11:53
Та не кубок йому потрібно вручати, а квиток на Лисянку!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 так по совковому 21.03.2019 11:45
отстой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Варто знати 21.03.2019 11:44
Найсмішніше, що у фіналі команда Черкаського міськвиконкому грала проти команди Лисянського району, "капітаном" якої був Вельбівець.
У результаті Вельбівець програв "Кубок вельбівця".
Спочатку Воронов написав про це у себе на "Фейсбуці", але після дзвінка з ОДА боягузливо видалив ці слова.
Тепер тільки він, Тоха і Вельбівець знають, що символічну передачу "трофея" він зробив на честь "розборок" між міською і обласною владою в Черкасах, яка триває ще з часів Лисянки, звідки обидва ці :-x :-x приїхали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100