Про групове захворювання на гостру кишкову інфекцію серед вихованців ДНЗ «Струмочок» м.Черкаси повідомляє Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України.

Безымянный

25 березня з Черкаської міської інфекційної лікарні надійшло три екстрених повідомлення про випадки гострої кишкової інфекції. Захворілі діти є вихованцями дошкільного навчального закладу №78 «Струмочок» (м. Черкаси, вул.Кобзарська, 38).

Всі хворі діти госпіталізовані з попереднім діагнозом «Гостра кишкова інфекція». Їм надається відповідна медична допомога.

Фахівцями Черкаського обласного лабораторного центру Міністерства здоров’я України проведено епідеміологічне розслідування випадку групового захворювання. З метою встановлення причин його виникнення спалаху та локалізації і ліквідації, для лабораторних досліджень відібрано зразки харчових продуктів, води, з об’єктів довкілля взято гігієнічні змиви на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, проведено бактеріологічне та вірусологічне обстеження персоналу дошкільного навчального закладу та контактних дітей на кишкову групу інфекцій.

Проведено заключну дезінфекцію.

Епідеміологічне розслідування групового захворювання триває.

Фото Google

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Перехожий 26.03.2019 09:09
В Черкасах вже дерева розпустилися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Хоба 25.03.2019 22:48
При чем тут 22березня?проспали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100