реклама

реклама

Нещодавно, за сприяння Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості було проведено день відкритих дверей на місцевому підприємстві, що спеціалізується на виготовленні меблів з натуральної сировини. Захід відбувся за участю безробітних тальнівчан та журналістів місцевих друкованих видань.

фото

Презентуючи пошукачам роботи виробництво, керівник підприємства Олександр Горбач відзначив: «На цей час продукція підприємства користується широким попитом серед населення. Сучасне виробництво, високотехнологічне обладнання та стабільна робота приваблюють працівників. З самого початку створення підприємство тісно співпрацює зі службою зайнятості. Фахівці постійно сприяють у підборі працівників та оперативному укомплектуванню вакансій кваліфікованими кадрами».

Під час екскурсії цеховими приміщеннями керівник ознайомив присутніх з історією підприємства, особливостями виробничого процесу, розповів про асортимент меблевої продукції. Учасники заходу відвідали пилораму, сушильний цех та цех з виготовлення продукції, мали можливість спостерігати за процесом фарбування та лакування меблів.

Також Олександр Горбач розповів про перспективи розвитку підприємства, рівень заробітної плати та соціальні гарантії для працівників, ознайомив з вакансіями та умовами праці.

На завершення заходу, відвідувачі подякували фахівцям районної філії і керівництву підприємства за насичений та змістовний захід. Двоє безробітних виявили бажання працювати у підприємця та домовилися про проходження індивідуальної співбесіди.

Тальнівська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100