Орден княгині Ольги ІІ ступеню голова Черкаської ОДА Олександр Вельбівець вручив під час сьогоднішнього засідання колегії ОДА головному лікарю обласного кардіоцентру Світлані Журбі.

4

Указом Президента України пані Журбу нагороджено за значний особистий внесок у розвиток Української державності, високу професійну майстерність, вагомі трудові досягнення.

Подякувавши за високу державну нагороду, Світлана Василівна сказала, що сприймає її як відзначення не своїх особистих заслуг, а досягнень лікувального закладу, який вона очолює.

– Я надзвичайно вдячна Уряду за ті зміни, які він розпочав і проводить в охороні здоров'я, – сказала Світлана Журба. – Ці зміни вже мають свої результати у плані поліпшення фінансування галузі, в тому числі забезпечення державних програм, зокрема програм для лікування хворих із серцево-судинними патологіями. Тільки за останні два роки для наших пацієнтів було придбано два потужних ангіографи, які значною мірою покращили лікування хворих із інфарктом міокарда. Я дуже вдячна всім організаціям, підприємствам, усім добрим людям, які впродовж останніх років підтримують наш заклад і наших пацієнтів.

реклама

Коментарі  

 
-4 #1 Араб 28.03.2019 19:12
***** ще та! Давно пора поступитись молодим,а не отримувати брєжнєвські брязькальця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100