Матеріали кримінального провадження про підкуп виборців представниками одного з кандидатів у Президенти (нагадаємо, за інформацією міського голови Анатолія Бондаренка, це представники Петра Порошенка) витребувала Черкаська місцева прокуратура.

1

Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив заступник начальника ГУНП у Черкаській області – начальник слідчого управління Євген Рогачов.

Нагадаємо, напередодні виборів правоохоронці вилучили матеріали (у тому числі гроші у сумі 800 тисяч гривень), які, на їхню думку, можуть свідчити про підкуп виборців.

– Вочевидь, після вивчення всіх матеріалів прокуратура зробить подання до суду про накладення арешту. Бо для того щоб зробити подання, матеріали потрібно спочатку вивчити, – сказав Євген Павлович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 язон 04.04.2019 11:39
Цитую бувший:
А з якого переляку вони витребують матеріали справи, які підслідні виключно поліції

Согласно УПК, прокуратура может истребовать любое дело, находящееся в подследственнос ти полиции. Врать - нехорошо. И, кстати, полицией установлен факт выдачи денег гражданам в офисе предпринимателя , представлялвшег о кандидата в Президенты Юлию Литвиненко, а не факт подкупа избирателей штабом Порошенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 бувший 03.04.2019 17:31
А з якого переляку вони витребують матеріали справи, які підслідні виключно поліції,все не знають, як услужити патрону та президентській політичній силі? Через три тижні візьмуть на контроль повноту процесуальний матеріалів, щоб в суді був вирок, але це вам вже не допоможе. Щось справи по хабарі, які штампує поліція через провокації злочину із залученням своїх стукачів прокуратура не витребуває,бо сама організовує та контролює цей бєспрєдєл,робля чи показу статистику своєї *кипучої діяльності*.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 1 03.04.2019 15:53
Изучайте годами-так как вы умеете :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100