реклама Делікат

29 квітня 2019 року з 14.00 до 15.00 години буде тимчасово заборонено рух транспортних засобів бульваром Шевченка між вул. Байди-Вишневецького та вул. Лазарева для проведення музично-розважальної програми, хореографічної композиції та масового молодіжного проекту «Обливані батли»,  у рамках проведення заходів щорічного Черкаського Великоднього фестивалю.

1555430505_0 Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Черкаської міської ради, враховуючи звернення директора департаменту освіти та гуманітарної політики Воронова С.П.

В ухваленому документі Управлінню патрульної поліції в Черкаській області доручено до 12.00  здійснити заходи щодо звільнення від транспорту місць паркування вздовж Соборної площі для проведення заходів фестивалю.

А також – забезпечити безпеку руху транспорту і пішоходів на вказаному відрізку, повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+9 #3 Цинік 24.04.2019 08:38
Йоханий бабай, у країні війна, кожен день возять груз 200, а тут батл...Давай на фронт, там кулями обіллють добре...повний дебілізм...Комусь горе, комусь дуже весело, що за життя не зрозуміло..."Пір во врємя чуми"...Вроді знущаються...Ну молодь-вже вивели на рівень неандертальців-споживанців...зробили біомасу, але ж дорослі які узгоджують і підтримують всю цю срань також вже з розуму вижили...Схаменіться люди, прийдіть до свідомості, бо дійдемо скоро до батлів канібалізму та свінгерства, і все буде як норма...нехай ще й вишиванки надінуть з кастрюлями на голову...буде батл в національному стилі...Треба закінчувати це мавпування і гнать з посади деректора департаменту, якщо йому в голову нічого іншого не приходить...Теорія Овертона в чистому виді...страшно...(((((((((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Хоба 23.04.2019 19:02
Баллы на берег Днепра. Убрать мусор от батлов
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 иван 23.04.2019 18:24
полнейший дебелизм
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100