реклама

реклама

З сьогоднішнього дня Антанас Петраускас звільнений з посади директора Черкаської обласної філармонії. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».


- Я вирішив, що вже не в тому віці, щоб керувати такою потужною установою. З іншого боку, вважаю, що йти треба поки ще голова думає, а не сидіти до останнього. Передаю керівництво молоді – художньому керівнику і керівнику симфонічного оркестру Олександру Дяченку. Його кандидатура вже узгоджена на всіх рівнях. Поки що він виконуючий обов’язки. Адже згідно процедури, затвердити його повинна сесія обласної ради, – сказав у коментарі «Прочерку» Антанас Аугустинович.

Вже колишній директор філармонії присвятив закладу тридцять років свого життя. Нині він зізнається, що хоче відпочити, з’їздити в рідну йому Литву, набратися сил.

– А тоді побачимо. Є вже різні пропозиції. Насамперед хочу допомагати Дяченку. Адже не так це просто – керувати філармонією. Люди зі сторони цього не знають. Знаєте, скільки було бажаючих керувати і рулити? Зі своїми зв’язками вони дійшли мало не до губернатора. Та я уходжу з добрим наміром для колективу. Саме тому я хотів, щоб саме людина з середини очолила колектив, бо вона краще справиться з роботою. Чужа людина не зможе так вирішувати проблеми колективу, – переконаний Антанас Петраускас.

Завтра об 11-й годині він проведе прощальну зустріч з колективом.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Dod 04.04.2012 21:42
НУ-НУ...жук еще тот, Аугустинович. А Дьяченко не позавидуешь: прощай талант, прощай творчество, привет - светло-серые административны е будни.....Не то все это, не то....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Дядя Вася 03.04.2012 20:18
Великий український литовець чи литовський українець,який не даремно дихає черкаським повітрям.Спасибі,Аугусто вич.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100