Учора на Першому національному каналі завершився телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який тривав у прямому ефірі протягом 5 діб.

Більше 2 тисяч учасників заходу без перерви протягом 110 годин 3 хвилин і 27 секунд виконували пісні, написані українською мовою. Завдяки тривалості програма потрапила до Книги Рекордів Гіннеса. За попередніми даними, за музичним дійством спостерігали жителі понад 150 країн світу.

Серед пісень у програмі прозвучала нова пісня черкаської журналістки Ніни Жук та відомого вітчизняного композитора Геннадія Татарченка «Мамині очі», яку виконала заслужена артистка України Астрая.

– Для мене це стало справжньою несподіванкою, – зауважує Ніна Жук, – оскільки пісня народилася всього за 3 дні до 8 березня і вже потрапила на телеефір. 5 березня мені зателефонував Геннадій із проханням написати текст пісні про маму, який я написала буквально за кілька годин. Наступного дня Геннадій написав і музику, і зробив аранжування.

Як розповідає Ніна Григорівна, в день жіночого свята їхня пісня звучала не тільки на кількох столичних концертах, а й стала переможцем міжнародного телевізійного фестивалю «Прем’єра пісні».

– І для Татарченка, і для Астраї, і, звичайно ж, для мене ця пісня, яка так швидко полетіла в світ, теж стала рекордною.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Кий 04.04.2012 21:29
Наша Ніна молодчина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Вася 03.04.2012 20:50
а я уж подумал О. Колесник =))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100